Ugrás a tartalomra

Újabb három stratégiai partnere lett az önkormányzatnak

2018. szeptember 18. kedd
Budafok-Tétény Önkormányzata stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Fitoland Kft.-vel, a Budapesti HEROSZ Állatotthonnal és a Duna Kontír Bt.-vel.
Újabb három stratégiai partnere lett az önkormányzatnak

Három szervezet írt alá stratégiai megállapodást az önkormányzattal szeptember 12-én a Városházán, így lassan közelít az ötvenhez a partnerek száma.

Karsay Ferenc polgármester az aláíráson elmondta, az együttműködés célja, hogy bizalmi kapcsolat alakuljon ki a kerület és a stratégiai partnerek közt, akik kölcsönösen tudják segíteni egymás munkáját, s így élénkíteni a gazdasági életet, valamint tovább növelni a kerületi foglalkoztatottságot.

Az együttműködési megállapodásokat Kiss Árpád, a Duna Kontír Bt. ügyvezetője, Friedmann Károly, a Fitoland Kft. ügyvezetője és Szekeres Gábor, a HEROSZ állatotthon vezetője, valamint Karsay Ferenc polgármester írta alá.

Több mint két éve már, hogy a Városházán aláírták az első stratégiai megállapodásokat. „Mind a nagy, mind a kisvállalkozások egyaránt lehetőséget kapnak, az ajtó mindenki számára nyitva áll. Semmilyen megkötés nincs, csak az a fontos, hogy mindkét fél szándéka szerint, az egyenrangú partnerség alapján mozdítsuk elő a kerület gazdasági életét és fejlődését.” – mondta akkor Budafok-Tétény polgármestere. A kezdeményezés sikerességét jól jelzi, hogy mára már az ötvenhez közelít az önkormányzattal stratégiai partnerségre lépett szervezetek köre.