Ugrás a tartalomra

Újra vehető kábelen a Promontor TV adása

2019. január 23. szerda
2018. december 1-től ismét elérhető a megújult Promontor TV a UPC 522-es csatornáján Budafok- Tétény lakói számára. A tervek szerint 2019. február elsejétől pedig a Telekom IPTV 279-es csatornáján is láthatóak lesznek a televízió műsorai.
Újra vehető kábelen a Promontor TV adása

 

Újra vehető kábelen a Promontor TV adása

A kereskedelmi csatorna adásait minden nap 6, 10, 14, 16, 19 és 22 órakor tekinthetik meg a tévénézők, a köztes időben képújság látható, melyben közérdekű hírek és reklámok olvashatóak. A folyamatosan frissülő HírXXII műsorban a kerületi hírekről számolnak be a tudósítások. A stáb tagjai jelen vannak például az ifjúsági programokon, a kerületben történő fejlesztések helyszínein, a civilek rendszeres programjain, egyházak rendezvényein vagy éppen a különböző sporteseményeken.

A Helyiérték című magazinműsorban kapnak helyet a kiállítás megnyitók, a művész portrék, a koncertek és a hírekben röviden bemutatott témák hosszabb kifejtése stúdióbeszélgetések formájában.

A Hazai pálya nevet viselő sportműsorban a kerületi foci és kosárlabda mérkőzések összefoglalóját tekinthetik meg a nézők, valamint a helyi egyesületek mint például az atlétika, úszás vagy éppen a kézilabda sikereiről számolnak be a tudósítások. Ebben a műsorban kap helyet a fiatal és idősebb eredményes sportolókat bemutató sorozat is.

A Visszapillantó című műsorban az elmúlt egy év legnépszerűbb videót tűzik adásba a tévé szerkesztői. A több mint tíz évvel ezelőtti felvételeket a Múltidéző nevű műsorban lehet majd megtekinteni, melynek mondanivalóját a tervek szerint ha lehetséges a műsorvezető a film szereplőivel idézi fel újra.

A 21. századra jellemző felgyorsult hétköznapok a televíziózási szokásokat is átalakították, de még mindig sokan választják ezt a forrást, hogy a helyi történéseket megismerjék. A televízió munkatársai azon dolgoznak, hogy a hírek minél gyorsabban nemcsak a képernyőn keresztül, hanem az interneten is eljuthassanak a nézőkhöz. A tervek között szerepel a csatorna eddigi forgatott anyagainak netes elérése, valamint a közösségi médián történő tájékoztatás is.

 

Viszkocsil Dóra