Ugrás a tartalomra

Útátjáró-lezárás lesz az Angeli úton

2018. szeptember 17. hétfő
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. által végzett vasútkorszerűsítési munkák megvalósításához az Angeli úti útátjáró ideiglenes lezárása szükséges 2018.09.18. – 2018.10.18. között.
Útátjáró-lezárás lesz az Angeli úton
A Kelenföld - Százhalombatta vonalszakasz vasúti pálya és kapcsolódó létesítmények korszerűsítése projekt a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósul meg.
A fejlesztés részeként 20,5 km hosszan a vasúti pálya teljes átépítése, korszerűsítése történik. A pálya nagyrészt 120 km/h pályasebességgel lesz járható 225 kN tengelyterhelés mellett. Az állomásokon és megállóhelyeken 55 cm magas peronok, peronaluljárók, rámpák, liftek, perontetők épülnek korszerű térvilágítás rendszerrel. A felsővezeték-rendszer teljes hosszban átépül.
 
Főbb munkafolyamatok:
• régi vasúti pályaszerkezet bontása
• új vasúti pályaszerkezet építése
 
A fenti kivitelezési munkák megvalósításához az Angeli úti szintbeni útátjáró ideiglenes lezárása szükséges. A munkák megvalósítása a következő ütem szerint történik:
- 2018.09.18. – 2018.10.18. között Angeli úti útátjáró lezárva
 
A kizárás ideje alatt a gyalogos és kerékpáros forgalom átvezetés a lezárt útátjáróban, valamint a buszközlekedés az átjáró mindkét oldalán ideiglenesen kialakított megállóhelyeken (buszfordulókban) folyamatosan biztosított lesz.
A közúti közlekedés számára a lezárás ideje alatt a javasolt és kitáblázott kerülőút:
 
Barackos út – Bányalég utca – M6 felüljáró
Útátjáró-lezárás lesz az Angeli úton
A lezárás ideje alatt türelmüket és megértésüket köszönjük.
 
Kivitelezéssel kapcsolatos észrevételeket a kivitelező konzorcium által működtetett panasz@vhid.hu e-mail címre, illetve a +36 30 852 7059-es telefonszámra várjuk!
 
Forrás: Kitérő 2016 Konzorcium