Hírek

Vasárnap a Klauzál Házba költözik Itália!
„Itália Budafokon” címmel olasz gasztronómiai és kulturális ízelítő lesz Budafok-Tétényben.
2017-04-07

A mediterrán hangulatot Nicolo’ Bottalla olasz festőművész kiállításának és Czimbal Gyula fotóművész „Velencei anziksz” c. fotókiállításának megnyitója alapozza meg vasárnap 13 órakor.

„Az olasz operaénekesnő története” címmel Francesca Provvisionato, a Magyar Állami Operaház mezzosoprano énekesével folytatott pódiumbeszélgetés és zene színesíti a programot. Lesz vetítettképes előadás Olaszország kultúrájáról, előadás és kóstoló „az igazi olasz espresso” kávéról, ízelítőt kapnak az érdeklődők az olasz gasztronómiából is, és a színházteremben Olasz Balett tánc előadás is lesz a Magyar Állami Operaház olasz balett művészeinek előadásában.  A tematikus napot olasz-zenés bor est zárja, olasz slágerekkel,  Juhász Attila Jazz Quartettjének és Don Lázinak a közreműködésével. A koncert alatt olasz bor „remekműveket” és az olasz ízvilág költeményeit kóstolhatja és ismerheti meg a közönség.

 

Belépőjegy:

13.00-18.00 közötti programokra a belépés díjtalan.

 

18.00-tól Olasz-zenés gasztronómiai bor est – 2300.-Ft/fő

Kedvezményes jegy: 2000.-Ft/fő (azok számára, akik a napközbeni programon részt vettek)

A zenés - bor estre a belépő tartalmazza az olasz borkóstolót és az olasz ízelítő falatokat. Az esten a zene mellett vendégeink a kóstolók mellett további olasz étel összeállításaink közül választhatnak.

Asztalfoglalás: 06-1-226-0559/131 vagy  http://funk.ivett@klauzalhaz.hu

 

Együttműködő partnerek:

Istituto Italiano Di Cultura Budapest

Camp Caffe

 

Jegyek kaphatók a Klauzál Ház Információs pultjánál és a jegy.hu oldalon:

http://www.jegy.hu/program/juhasz-attila-jazz-quartet-es-don-lazi-olasz-zenes-borest-79164/377789