Hírek

Üdülési lehetőség Zamárdiban
Az üdülő címe: Zamárdi, Siófoki út 14/a
2016-04-13

Önellátó, teljesen felszerelt konyhával, bárpultos étkezővel, nagy nappalival, terasszal, udvarral, kerttel. A földszinten 1 db 2 ágyas, az emeleten 1 db 2 ágyas, 1db 3 ágyas, 1 db 4 ágyas szoba található, melyek pótágyazhatóak.

A földszinten és az emeleten is van fürdőszoba, mosdó, erkély 11 főre.
Térítési díj: felnőtt 2000 Ft + ÁFA/fő/éjszaka
18 év alatt 1000 Ft + ÁFA/fő/éjszaka
5 év alatt ingyenes

Idegenforgalmi adó: felnőttek után  400 Ft/fő/éjszaka.
Az igénybejelentés időpontjában a térítési díj 20%-át, mint előleget kell kifizetni, mely összeg a térítési díjba beleszámít.
                    
Az üdülő egész évben igénybe vehető: családok, baráti társaságok részére felhőtlen kikapcsolódási lehetőség.

A Balaton szabadstrandja 10 perces sétával érhető el, napos part, hűsítő, árnyékot adó fák, fürdés, napozás, vízibicikli, szörfkölcsönzés teszi változatossá a vízpartot.

Aki a vízpart helyett a kirándulást választja, Zamárdi hegyes-dombos vidékét is megismerheti. A faluban egy Néprajzi Múzeum is található.
A  hegyen  felfelé sétálva megtekinthetjük a „Szamárkő” legendáját, valamint Zamárdi kiemelkedő nevezetességét: a kilátót, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az egész Balatonra 
és környékére.
Egy vonatmegállóra Szántód pusztán is lovagolhatunk, lovasbemutatón vehetünk részt, valamint a révhez sétálva hajóval átmehetünk az északi partra, ahol olyan látnivalók várnak ránk, mint pl. Tihanyi Apátság vagy a Görögfalu stb.

Aki a téli időszakban szeretne kikapcsolódni, pihenni, a csend és a nyugalom mellett a havas Balaton szintén sok szép élményt nyújt.

Jelentkezni a Piacfelügyelőségen a 229-2504-es telefonszámon lehet.