Április 27-én pénteken a Káldor Adolf Szakrendelő felújítási munkálatai miatt áramszünet lesz az épületegyüttesben, amely miatt aznap rövidített rendelési idővel várják pácienseiket az ott dolgozók, valamint a gyógyszertár is korábban zár a megszokottnál.

A Szociális Szolgálat XXII. kerületi intézménye önkéntes segítők jelentkezését várja öt tagintézményébe.

Joó István edző létére, harminc évesen is országos bajnokságot nyert

Nagycsoportos óvodásoknak tartottak zenés foglalkozást a Szelmann Házban, a Hang Világnapja alkalmából.

Nagy Péter lelkipásztor gazdagítja a gyülekezet lelki életét

Egy évvel ezelőtt egy újfajta sporteszközzel ismerkedtek meg a Rózsakert Tagóvoda gyermekei a Budafoki Kosárlabda Klub jóvoltából. Az eddig elért eredményekről a csoport óvodapedagógusa és Balog István edző beszélt.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola közösen rendezte meg a Szőlész-borász Szakma Kiváló Tanulója Versenyt a szigetcsépi tanüzemben.

Az olvasók szolgáltatásokkal való elégedettségének és igényeinek felmérése érdekében a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár 2018. április 18. és május 2. között kérdőíves könyvtárhasználati felmérést végez. A vizsgálatban számítanak az Ön véleményére is!

Arcok II. címmel nyílt meg Czimbal Gyula fotóművész kiállítása a Budafoki Könyvtárban a Magyar Költészet Napja alkalmából.

Az önkormányzat várja a jelentkezéseket a Kerület Párja címre! Legyen a jeles családi eseményük a Városháza Dísztermében június 21-én, a Kerület Napján!