Hírek

Folytatódik a Campona Játszóház prevenciós programsorozata, melyhez most a Magyar Vöröskereszt csatlakozott, játékos előadásokkal.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és szakmai partnerei idén is meghirdetik a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt, amelyre budafok-tétényi családok jelentkezését is várják. Az országos döntőn első helyezést elérő jutalma egy új személygépkocsi.

Az év elejétől már elektronikusan is intézhetjük az önkormányzati adóhatóságnál lévő ügyeinket, például a telekadót, gépjárműadót vagy az építményadót. A www.budafokteteny.eado.hu oldalon tájékozódhatunk az esetleges hátralékokról, adatbejelentésre és online fizetésre is lehetőség van.

A Káldor Adolf Szakorvosi Rendelő belső felújítási munkálatai miatt áprilisban változik egyes rendelések helyszíne. Részletes információk a cikkben.

Budapest Főváros Levéltára és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár szakmai napot rendezett a Budafok Topotéka kapcsán.

Az önkormányzat és stratégiai partnerei összefogásával április 21-én újra állásbörze lesz a Cziffra Házban. Vállalkozásokat és álláskeresőket is várnak.

A kiváló filmszínészt és bálványt Benkő Péter idézi meg

A nyolc évvel ezelőtt történt tragédiának állít emléket a Mementó Szmolenszkért, melyet a lengyel-magyar barátság jegyében avattak fel április 6-án a budafoki Duna-parton. Az ünnepségen beszédet mondtak Lengyelország és Magyarország vezetői is.

A kötöttfogású birkózás élmezőnyébe került Zimonyi Barna

Két Kossuth-díjas zongoraművész avatta fel április 3-án azt a Yamaha hangversenyzongorát a Klauzál Házban, amelyet Budafok-Tétény Önkormányzata vásárolt a kulturális intézménynek.