Az Auchan Magyarország Kft. albertfalvai (Savoya park) üzletközpontja és a kerületben működő Nicron Kft is Budafok-Tétény önkormányzatának stratégiai partnere lett.

Június 16-17-én a Szőlészeti- és Borjogászok Nemzetközi Egyesületének Európai Tagozata Budapesten tartotta éves konferenciáját, ahol Szepesfalvy Anna alpolgármester és Salamon Judit projektvezető mutatta be Budafok-Tétény „Budapest Bornegyede” elnevezésű projektjét, valamint ismertették az Oroszlános udvar jövőbeni fejlesztési terveit.

Június 21-én hagyományteremtő jelleggel ünnepeljük meg Budafok-Tétényt. A nyüzsgő piactéri forgatagon kívül ünnepélyes eseményekre is sor kerül, hiszen színvonalas programok keretében több díjat is átadnak a Klauzál Házban. Belépők korlátozott számban igényelhetők.

Budafok-Tétény első alkalommal megrendezett kerület napi programjait ajánlották a nézőknek.

Közép-Európa egyedülálló rozáriuma újult meg Budapesten, a XXII. kerületben, a Herman Ottó Intézet és a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) területén – hangzott el a szombati nyílt napot megelőző pénteki átadóünnepségen. Az önkormányzat a felújításhoz 9 millió forinttal járult hozzá.

A vakáció és a táboroztatás volt a Karc FM Spájz című műsorának fő témája, melyben Zugmann Péter alpolgármester nyilatkozott a budafok-tétényi gyerekek nyári lehetőségeiről.

Tranger Szilvia a dobogó tetejére állhatott a csehországi Hradec Královéban

A rendezvény egy, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által meghirdetett pályázatnak köszönhetően jöhetett létre, ahol Budafok-Tétény elnyerte „Önkormányzatok a települések közbiztonságának növeléséért” közlekedési díjat.

Igazi zenei csemege volt a Muzsikás koncertje a Klauzál Házban

A rendezvényen az önkormányzatot Németh Zoltán alpolgármester képviselte. A gondozottakat meglátogatta Szabolcs Attila oszággyűlési képviselő is.