EEEEEEEI címmel nyílt kiállítás január 27-én az AQB Project Space-ben. A titokzatos cím három kortárs művész nevét rejti, akik miatt szombat este megtelt a volt sörgyár épületében nyílt kiállítótér.

Heltai Jenő édes-bús színdarabját adják elő a Klauzál Házban

A január 20-i közgyűlésen Tóth Melindát választották meg a polgári kör új elnökének. A tagok két új alelnököt is választottak, Takács Mártát és Szabó Zoltánt. Kolláthné Hollósy Rita a kör eddigi elnöke ezentúl örökös, tiszteletbeli elnökként segíti a közösség munkáját.

Németh Zsolt: A szoros együttműködés a civil szféra, a helyi vállalkozások és az önkormányzat között garanciája a további fejlődésnek Budafok-Tétényben

A kulturális esélyegyenlőség biztosítása érdekében meghosszabbította együttműködését az önkormányzat és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, így folytatódhat kerületünkben a Könyvet házhoz szolgáltatás.

A 41-es villamossal közlekedőknek érdemes indulás előtt tájékozódni, hiszen hétvégétől átmenetileg több változás is érvényben lesz a vonalon.

Fergeteges farsangi batyusbált rendezett február 3-án a Német Nemzetiségi Önkormányzat a Budafok-Tétény Baráti Körök Egyesülete székházában. A 27. télűző bálra közel 140-en érkeztek hagyományos sváb ruhákban vagy az alkalomhoz illő jelmezekben.

Budafok-Tétény önkormányzata a hidegre való tekintettel kétnapos összehangolt akciót indít a hajléktalanok megsegítésére, melyben a Máltai Szeretetszolgálat, a rendőrség, a polgárőrség és a közterület-felügyelet munkatársai vesznek részt.

Mozgalmas napok, hetek várnak Balázs János, Liszt- és Junior Príma díjas zongoraművészre, aki több nemzetközi rangú eseményre is készül: a Cziffra Fesztivál hétvégi budapesti mesterkurzusára, majd a február 19-én kezdődő fesztiválra, amely egy hétig tart, valamint a Virtuózok című tehetségkutató tévéműsorra.

A Budafoki Katasztrófavédelmi Őrs és kerületi polgárőrség is új autóval gazdagodott az önkormányzatnak köszönhetően, amelyeket február 6-án vettek át.