Hírek

Ötven darab két főre szóló jegyet adott át az önkormányzat ajándékaként Karsay Ferenc polgármester kerületi nehézsorsú családoknak, gyerekeknek.

Szüreti mulatság a Reménysugár Habilitációs Intézetben

Az Eötvös Cirkusz idén is a kerületbe látogat, hogy bemutassa új produkcióját. TECHNIKAI OKOK MIATT AZ OKTÓBER 11-I, SZERDAI ELŐADÁS ELMARAD. Fűtött sátorral várnak mindenkit a Harlequin titka című gálaműsorukon a Campona mellett október 12-től 15-ig.

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata ingyenesen osztja szét a közterületekről beszedett 810 db muskátlit október 30-án és 31-én a Városháza udvarán.

Érzelemdús és megrázó fordulatokban gazdag előadást tartott a Rózsavölgyi Közösségi Házban október 7-én Wittner Mária, egykori 56-os elitélt.

A Nincs időm olvasni kihívás egyre népszerűbb az interneten. A Szabados Ágnes RTL híradós műsorvezető kezdeményezésére létrejött csoport tagjai szeptember 30-án találkoztak a Budafoki Könyvtárban, kilépve az online térből.

A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várnak.

Kiállítás az Őszikék ciklus ihlette művekből

Ismét a gyerekeké a Rózsakerti lakótelep északi részén felújított játszótér. A Huncutka és a Rózsakerti ovi nagycsoportosai Karsay Ferenc polgármesterrel együtt vágták át a játszótéri kerítés kapujánál kifeszített szalagot.

A négy kontinensen jelen levő Prologis magyarországi képviseletével kötött megállapodást Budafok-Tétény önkormányzata október 9-én. A világ vezető ipari ingatlanszolgáltatója, amely logisztikával, disztribúcióval és ingatlanfejlesztéssel foglalkozik, egy, immár harminctagú stratégiai partneri társaság tagja lett.