Első alkalommal rendeztek nyílt napot a Klauzál Házban, ahol bemutatták a tanfolyam kínálatot és különböző foglalkozásokkal, programokkal várták a családokat.

Anyaszív címmel hirdetett pályázatot a Radóczy Galéria és a Budatétényi Polgári Kör. A beérkezett műveket szeptember 29-én mutatták be.

Kevesebbet kell gyalogolniuk a Tegzes utca térségében élőknek október 3-tól, ha a 250-es vagy 250B jelzésű busszal utaznának.

Add a kezed címmel rendeztek koncertet a Klauzál Házban, a Zene Világnapja alkalmából. Az esten Szörényi Levente vendégszereplésével, a Verkli együttes előadásában az Illés-együttes legendás dalai hangzottak el.

A Zene Világnapja alkalmából „Benne voltam a muzsikában, és a muzsika bennem volt” címmel nyílt vándorkiállítás Simándy József emlékére a Klauzál Házban.

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata ingyenesen osztja szét a közterületekről beszedett 810 db muskátlit október 24-én és 25-én a Városháza udvarán.

Nyílt napot tartottak a Baross Gábor-telepi Jézus szíve templomban

Sajátos kultúrmissziót folytat a kőbányai Amberjack zenekar

Idén is megrendezte a Stációfutást a Budafok-Belváros Szent Lipót Plébánia és a 903. számú Prohászka Ottokár cserkészcsapat.

Kerületünk lakosát választották meg a vízilabda-szövetség elnökének