Hírek

Nyolcadik alkalommal rendezték meg az Emberpalánta napközis tábort a Klauzál Házban.

Két turnusban hirdették meg idén a görkorcsolyatábort, ezúttal az új BMTE sportcsarnok adott otthont a táborozóknak.

Megjelent a Péter-Pál utca története elnevezésű kiadvány friss kiadása, melyet a FSZEK Budafoki Könyvtárában mutattak be az érdeklődőknek.

Ismét számtalan intézmény csatlakozott a Múzeumok Éjszakája elnevezésű országos rendezvénysorozathoz. Budafok-Tétényben a Törley Pezsgőmanufaktúrában a pezsgőkészítés rejtelmeibe nyerhettek betekintést a látogatók.

A hagyományokhoz hűen Semmelweis Ignác születésnapján köszöntötték azokat a dolgozókat, akik a kerületi egészségügyben dolgoznak. Az ünnepség a Városháza dísztermében zajlott, ahol gratuláltak a Kerület Napján Dr. Bálint Béla-díjjal kitüntetetteknek is.

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kerületi tagkönyvtárainak nyitva tartása idén nyáron az alábbi módon változik.

Hegedűs Endre Liszt- és Kossuth-díjas zongoraművész ismertette a Holdfény esték és a Sursum Corda koncertjeinek időpontjait és műsorait.

Ismerd meg hazádat címmel rendeztek a kerületben helytörténeti versenyt. A megmérettetés döntőjét a Klauzál Házban tartották.

A Petit Ballet Studio táborában jártunk.

Június 21-én, Záborszky Nándorra emlékezve, idén harmadik alkalommal rendezték meg a Kerület Napját. Ezen a napon, a Klauzál Házban adták át a kerületi díjakat azoknak, akik kiemelkedőt alkottak Budafok-Tétényben.