Budafok-Tétény polgármestere, Karsay Ferenc hozzászólásában úgy fogalmazott, ha a római-parti mobilgát nem kell az óbudaiaknak, akkor mi budafok-tétényiek szívesen befogadjuk azt.

Schrót Lajos: Stabil középcsapat szeretnénk lenni

Az önkormányzat által szervezett esemény díszvendége, főszónoka Gál Kinga, az Európai Néppárt erdélyi származású alelnöke volt.

Faültetéssel kezdődött a névadóra való emlékezés az iskola kertjében

A Budafoki Borváros, a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, valamint Pál István „Szalonna” és Bandája is részese lesz az idei programsorozatnak.

A Budapest-Százhalombatta vasútvonal korszerűsítésének részeként megújul a Budafok vasúti megálló is, ezért a régi, használaton kívüli állomásépületet lebontották.

Megemlékezést tartottak vasárnap a Nagytétényi Polgári Kör szervezésében az I. és II. világháborúban elesett hőseink emlékére a Szentháromság téri Hősi Emlékműnél. Hősök Vasárnapja alkalmából koszorúzási emlékünnepséget tartottak Budatétényben is a Budatétényi Polgári Kör szervezésében a Szent István Király Plébániatemplomnál.

A Budatétényi Polgári Kör és a NAIK Gyümölcstermesztési Kutatóintézet szervezésében tartották a Rózsaünnepet. A Nyílt nap június 17-én lesz. A Budatétényi Rózsakert felújítását az önkormányzat 9 millió forinttal támogatta.

Idén is kirándulásokkal és kulturális programmal színesítették a budafok-tétényi keresztalja pünkösdi zarándoklatát

Az immár negyedik alkalommal megszervezett ünnepségen a kerületben élő nemzetiségeink kultúrájával ismerkedhettek az érdeklődők.