Megújult épületek, járdák, fitneszgéppark, ingyen wifi az önkormányzat nyári táborában, ahol minden évben több száz gyerek nyaral

Újra kinyitottak a budafoki borospincék a hétvégére

Németh Zoltán, Budafok-Tétény alpolgármestere és kerületi helytörténészünk, Garbóci Lászó nyitotta meg augusztus 7-én Golda Magdolna kiállítását a kaposvári Együd Árpád Kulturális Központ Agóra épületének kiállítótermében.

Diákok segítik augusztus végéig Budafok-Tétény épített- és természeti örökségének feltérképezését. A fiatalok saját netes blogírásba is kezdtek.

Egyedi, fiatalos, lendületes - A kerület történelmi és kulturális háttere, valamint az idén immár 28. éve megvalósuló Budafoki Pezsgő-és Borfesztivál szellemisége ihlette meg a Budapest Bornegyed kollekció tervezőit, a BP Clothing művészeit.

Átvilágítás című önéletrajzi kötete bemutatóját már nem élhette meg az írónő

Az NB II. Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a dorogi Buzánszky Stadionban augusztus 6-án, vasárnap a Budafoki MTE 0-2-re győzött a Dorogi FC ellen!

A XXVIII. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál szervezői és a Nagytétényi Ember és Érdekvédő Környezetvédelmi Egyesület tagjai kerületünk valamennyi bejegyzett közösségének és baráti társaságának a „Szőlőszüret ünnepi ételei” című főzőversenyét hirdeti meg.

Franciaországban, a junior nyílt vízi Európa-bajnokságon most először szerzett 7 érmet a magyar csapat és végzett összesítettben az élen! Hajrá magyarok, hajrá Budafóka!

Borászati iskolánk nyári tábort indított az agrárium iránt érdeklődő diákoknak