Hírek

Az LMP 18-as választókerületi egyéni jelöltje konstruktív ellenzékiként szeretné szolgálni a választókat a parlamentben

Labdagurítás, páros alagút, babzsákcipelés és szlalomfutás a Demjén iskolában

Kisebb sugárterhelés mellett pontosabb diagnózist tesz lehetővé az önkormányzat és a Káldor Adolf Szakrendelő által közösen vásárolt digitális mammográfiás eszköz, melyet április 3-án adtak át.

A színházi világnapon rendezte meg idén a Gádor Általános Iskola,a "Miénk a ház" nevet viselő rendezvényét, melyet két évente tartanak a Klauzál Házban.

Új helyen nyílt helytörténeti kiállítás Nagytétényben az önkormányzat támogatásával

Már működik az a 12 kamerából álló rendszer, mely a kerület főbb útvonalain érkező és távozó gépjárműveket figyeli. A rendszámfelismerő rendszernek köszönhetően gyorsan beazonosíthatóak a gyanús autók.

Március 28-án családi napot rendeztek a BMTE pályán. Ugrálóvár, bohócok, arcfestés, csocsóbajnokság és villanyfényes futballmérkőzés várta a családokat. A meccs előtt Hevesi Tamás zenélt.

Március 29-én huszonnégyen vehették át Budafok-Tétény Polgármesteri Hivatalának Házasságkötő termében az állampolgársági okmányukat, miután Magyarország köztársasági elnöke kérelmükre engedélyezte honosításukat.

A februári testületi ülésen köszönték meg Faragó Andrea munkáját a képviselők, aki 22 budafok-tétényi év után hamarosan nyugdíjba vonul. A Védőnői Szolgálat 22. intézményvezetője mesélt az elért eredményekről, pályája szépségeiről és a megváltozott családi szerepekről.

Családi kézműves foglalkozás, tavaszi kézműves vásár és a Tű-Kör hagyományőrző kiállítása várta az érdeklődőket március 29-én a Klauzál Házban.