Hírek

Ismét felkérést kapott a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat védnöki posztjára Novák Péter

Rendhagyó történelemórát tartottak a középiskolásoknak

Az M0 felújításához kapcsolódóan március 9. és március 12. között forgalomkorlátozásokra kell számítani Nagytétényben - tájékoztatott a Budapest Közút Zrt.

A Budafok-Tétény Baráti Körök Egyesületének székházában virággal és műsorral kedveskedtek a hölgyeknek, akiket Vizi Sándor elnök és Karsay Ferenc polgármester köszöntött.

Fülöp Ákos plébánossal a nagyböjti időszakról beszélgettünk.

A Budatétényi Polgári Kör új vezetőjét, Tóth Melindát kérdeztük a szervezet programjairól

A Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar tavalyi évéről és az idei tervekről mesélt Hollerung Gábor, a zenekar ügyvezető zeneigazgatója.

Az Európában egyedülálló pincevilág 2019 márciusától ismét megnyitja kapuit minden hónap első szombatján, hogy az idelátogatók megkóstolhassák a legízletesebb Budafokon palackozott borokat, pezsgőket, élvezhessék a minőségi gasztronómia és kultúra időtlen varázsát.

Az M0-s autóút déli szektorának fejlesztése kapcsán az M1-es autópálya irányába haladó oldalon, a 23-17 kilométerszelvények között megkezdődik az új betonpálya kialakítása. A munkálatok miatt 2019. március 9-től forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők – számolt be a NIF Zrt.

Fejezetek az Ipartestület ingatlanainak zűrzavaros történetéből