Hírek

Németh Zsolt: „Egy nemzet legnagyobb kulturális teljesítménye, ha az idősek elégedettek”. Az Idősek világnapja alkalmából rendezett ünnepséget Budafok-Tétény önkormányzata a Klauzál Házban.

Szomszédolás - Szabolcs Attila, országgyűlési képviselő, az esemény egyik fővédnöke és Németh Zsolt, az országgyűlés külügyi bizottságának elnöke a VI. Kelenvölgyi Ezerjó Fesztiválon

Budafok-Tétény Önkormányzata évtizedes küzdelme most végre eredményhez vezethet: a BKK tájékoztatása szerint a 2018. április – 2018. október közötti időszakban megtörténhet a Háros utcai és a Tanító utcai körforgalmú csomópontok kivitelezése a Balatoni úton.

Új gépkocsival segíti a gondozott családok életkörülményeit, komfortját az önkormányzat

Labdarúgó tehetségek a Szent Mihály Kupán

Hamisítatlan kubai hangulatot varázsol a színpadra Válótársak sztárja

A 32. Futafokon mindenki nyert aki eljött. Igazi családi napon lehettek együtt kicsik és nagyok. A futás öröme sokakat összehozott a Campona előtti téren.

Soken részt vettek a Szent Mihály-napi vásáron

A budatétényi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.

Október 6. a magyar nemzet gyásznapja - A hagyományoknak megfelelően a Baross Gábor Telepi Polgári Kör szervezésében tartott megemlékezésen az önkormányzat nevében koszorút helyezett el Zugmann Péter alpolgármester is.