A budafok-tétényi önkormányzat nagyrabecsülése jeléül idén is ajándékutalvánnyal köszöntötte a pedagógusokat és a munkájukat segítőket.

Egy ideje már nagy gondot okoz a kísérleti lakótelepen élőknek a parkolás. Többen jelezték a szabad parkolóhelyek hiányát, ezért az önkormányzat megvizsgálta, hogy hol lehetne néhányat kialakítani.

Ünnepi gála a Herman Ottó iskola szervezésében

A Nagytétényi Polgári Kör meghív minden kedves érdeklődőt a hagyományos Német Nemzetiségi Fúvós Partyjára.

Bilincs került annak a férfinak a kezére, aki fél évvel ezelőtt egy budafoki házban kirabolt és bántalmazott egy idős férfit.

Klinga László, a magyar szabadfogású birkózó kisvárosunkban talált otthonra

Kapunyitás: 14.00 órakor. Éjjel 1.30-ig tekinthető meg a Törley Pezsgőpincészet történetét bemutató tárlat. Az udvaron Pezsgőbár várja az érdeklődőket.

Görkorcsolyaedzések a Campona emeletes parkolóházában

Bárczy István-díjat vehetett át Biró Rita Zsófia, a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat 22. kerületi tagintézményének vezetője Szalay-Bobrovnicky Alexandrától, a főváros humán főpolgármester-helyettesétől. A szakmai elismeréshez a Fővárosi Önkormányzat díjátadó ünnepségén személyesen gratulált Budafok-Tétény polgármestere, Karsay Ferenc.

A Baross Gábor Telepi Polgári Kör június 6-án emlékezett a trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára. A 2013-ban felállított emlékműnél Monostoriné Szeleczky Gabriella mondott beszédet.