Hírek

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

A pályázat kiírói szeretnék, ha nemcsak az lenne a hír, hogy a betegeiket elhanyagoló orvosok és nővérek a magyar egészségügy szereplői, hanem az is, hogy a hivatásuknak élő háziorvosok és nővérek vannak többen! Az ő megbecsülésüket, presztízsüket óhajtja erősíteni a pályázat.

Komoly az átverés veszélye az építési szabályok megszegésével kialakított új, a piaci árnál olcsóbb lakások megvásárlásakor a kertvárosban

A budafoki táncegyüttes a Nemzetközi Népművészeti Találkozó nevű fesztiválon nyújtott kiemelkedő teljesítményt.

Több helyszínen várja a vendégeket Dél-Buda legnagyobb fesztiválja

Fásultan futballozott a BMTE, vereség lett a vége

Három napirendi pontról szavaztak a képviselők az augusztus 15-i rendkívüli testületi ülésen. Döntöttek a Helyi Választási Bizottság tagjairól, és kiemelt fejlesztési területté nyilvánították azt a budatétényi területet, ahová új bölcsőde építését tervezi az önkormányzat.

Augusztus 15-én és 16-án vehették át a komposztládákat és a hozzátartozó kisokosokat a jelentkezők, így több száz kerületi háztartásban kezdődhet el a zöldhulladék újrahasznosítása az önkormányzat programjának köszönhetően.

Magyarország Köztársasági Elnöke – többek között - a Budai Központi Kerületi Bíróság ülnökeinek soron kívüli választását a 2019. augusztus 1. napja és 2019. szeptember 30. napja közé eső időtartamra tűzte ki.

Véradás lesz a XXII. kerületi Rendőrkapitányságon augusztus 22-én 15 órától 18 óráig. Adományozzon egészséget. Aki vért ad, életet ad.