Hírek

Március 10-én, a már hagyománnyá vált "Torkos csütörtökön" féláron fogyaszthatunk a mozgalomhoz csatlakozó éttermekben.

Március 8-án lett volna 90 éves a Nagytétényben született Romhányi József író, költő, szövegíró, műfordító.

Számomra minden nap nőnap - mondta el Németh Zoltán, Budafok-Tétény országgyűlési képviselője, aki szerint az évnek nem csak egy napján kell a hölgyekre gondolni.

Március 3-a és 6-a között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, az Utazás 2011 kiállításon népszerűsítettük kulturális és turisztikai értékeinket.

A Budapest-Nagytétényi Református Egyházközség és az Evangéliumot Minden Otthonba Alapítvány (EMO) önkéntesei márciusban Nagytétényben és Baross Gábor-telepen valamennyi ott lakót felkeresnek.

Budafok-Tétény bemutatkozik az Utazás Kiállításon, március 3-6-án, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Az El Caminóhoz hasonló zarándokutak nem ismeretlenek Magyarországon sem. Már voltak és vannak kezdeményezések, amelyek célpontja például Máriagyüd, a híres kegyhely.

Nagy érdeklődés mellett tartottak lakossági fórumot a Hosszúréti-patak mederrendezéséről február 23-án, a Rózsavölgyi Közösségi Házban.

Február 25-én a Városház téren megemlékezést tartottak a kommunizmus áldozatainak tiszteletére. A tér megtelt emlékező polgárokkal.

Csutak Antalné, született Szalai Rozália február 18-án töltötte be a 90. életévét.