Hírek

A Tomori Pál Főiskolán kifejezetten alacsony áron kínálják a kurzusokat, miközben a főiskola az ország egyik legjobb oktatógárdáját tudhatja magáénak.

Egy hónappal a kerületi emberölés után Szigeti József alezredes sajtótájékoztatón számolt be a Gyula vezér úti rablógyilkosság sikeres felderítéséről.

Közeledik az iskolai beiratkozások ideje. Szeptemberben több mint félezer kisdiák fogja első ízben átlépni az iskola küszöbét.

A Promontorium Polgári Casino "Budafok-Promontor 300 éve" címmel vizuális pályázatot írt ki 10-18 éves fiatalok számára, Budafok újkori történelmének 300. évfordulója alkalmából.

Előzzük meg, hogy kerületünkben idősek, családok és rászorulók éhezzenek, fázzanak vagy elveszítsék a fedelet a fejük fölül! Ehhez mindenkire szükség van. Segítsen Ön is!

A Savoyai Jenő Asztaltársaság irodalmi pályázatot, a Savoyai Jenő Alapítvány német-magyar műfordítói pályázatot írt ki.

Megnyitotta kapuit az Újbuda Prizma állásközvetítő iroda a XI. kerület, Baranyai út 2. szám alatt.

Németh Zoltán, kerületünk országgyűlési képviselője, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője a Kossuth rádióban a BKV helyzetéről vitatkozott Horváth Csabával, a szocialista közgyűlési frakció vezetőjével.

A napokban jelent meg a100 legjobb magyar középiskola című kiadvány. Az országos rangsor élmezőnyében a 13. helyen ott van aKempelen Farkas Gimnázium is.

A világ legjobb nyolc csapata közé jutott a magyar női U18-as jégkorongválogatott. A kerületi Kocsondi Nóra a megalakulásakor került be a csapatba.