Hírek

Szombatról vasárnapra virradóra, azaz október 31-én hajnali három órakor két órára kell visszaállítani az óramutatókat, ekkor ér véget a nyári időszámítás.

Október 27-én nyolcvanhetedik születésnapján köszöntötték Márk Gergely rózsanemesítőt tisztelői, egykori munkatársai, barátai a Füvészkertben.

Ezekben a napokban lélekben ismét együtt leszünk hosszabb-rövidebb ideje elveszített szeretteinkkel. Gyertyát, mécsest gyújtunk emlékükre a temetőben, koszorút helyezünk el sírjukra.

A Káldor Adolf utcai szakrendelőben az eddiginél korábban, már reggel fél héttől mehetnek laborvizsgálatra a betegek.

Október 22-én a Városház téri emlékműnél, 23-án a nagytétényi emléktáblánál megemlékezéssel, koszorúzással tisztelgett kerületünk az 1956-os forradalom és szabadságharc hősei előtt.

Mészáros Márk, a Budafóka SE úszószakosztályának kiválósága a magyar válogatott tagja lett.

A Nádasdy Kálmán Alapítvány felkarolja és támogatja Kanyó Ferenc fotóművész felajánlását, aki "Korszakok-rétegek" fotókiállításának 20 képét ajánlotta fel jótékonysági árverésre.

Nemes László zenepedagógusi és művészeti munkásságának 55. évfordulóját ünnepelték október 9-én.

A Közoktatási és Sport Iroda a Nagytétényi Polgári Kör együttműködésével villámversenyt rendez, megemlékezve kerületünk sakkéletének kiemelkedő egyéniségéről, Charousek Rezsőről október 17-én 10 órától, a Szelmann-házban (Nagytétényi út 306.)