Hírek

Az M0 autóút M6 és 51-es út közé eső szakaszának autópályává történő kiszélesítéséhez kapcsolódóan átépítik a 6-os főút - Növény utca csomópontját és annak közvetlen környezetét is. A munkálatok előkészítése évek óta folyik, 2010 második felében a lakosság számára is láthatóan megkezdődik a kivitelezés.

lesz augusztus 5-én és 16-án a Duna jobb partján, Budafok-Háros vasútállomástól Nagytétény vasútállomásig, a Dunatelep, a Horgásztelep, Budatétény, és Nagytétény területén.

Az ÁNTSZ Közép-magyarországi Regionális Intézete a Fővárosi Önkormányzat megbízásából csípőszúnyog irtást végez augusztus 4-5-én, valamint 18-19-én, 21 és 2 óra között, földi módszerrel, Dunatelep, Horgásztelep, Budafok, Budatétény és Nagytétény nyílt vízfelszínei mentén, valamint a Rózsakerten és a Baross Gábor-telepen.

A város rendezett állapota, a zöldfelületek gyommentesítése, a növényzet gondozása, a járdák, utak tisztán tartása közös felelősségünk, hogy környezetünk élhetőbb és szebb legyen.

A Polgármesteri Hivatalhoz érkezett jelzések szerint egyre több fiatal, fajtatiszta kutya tűnik el rejtélyes körülmények közt a kerületben.

Kerületünk díszpolgára, a testnevelő, a szobrász, de nem utolsó sorban szerető férj és családapa, kedves barát, jó ismerős végső búcsúztatására gyűltek össze több százan július 20-án a budafoki temetőben.

Idén Békési Imre, a Záborszky-pince tulajdonosa is átvehette a Podmaniczky-díjat Ráday Mihálytól, a Város- és Faluvédők Szövetsége elnökétől július 15-én.

Idén Békési Imre, a Záborszky-pince tulajdonosa is átvehette a Podmaniczky-díjat Ráday Mihálytól, a Város- és Faluvédők Szövetsége elnökétől 2010. július 15-én.

Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.

Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.