Cimbalom, nóta, néptánc és még sok érdekes program lesz a következő pincejáraton!

A kérdőívet augusztus 6. éjfélig kitöltők között egy üveg Törley pezsgőt sorsolnak ki.

A nagy hőségben jobb ki sem mozdulni a hűvös lakásból, viszont ezt sajnos kevesen tehetjük meg. Aki útra kel, négy helyen is felfrissülhet a pára alatt a kerületben.

Augusztus elején kezdődik a munka: megerősítik a szerkezetét és felújítják a vízszigetelését a Tolcsvai utca 7/B. alatti épületnek.

Tóth József-díjat kapott Daróczi Csilla, a Budafok-tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője

Gyorsan bejárta a kerületi médiumokat Bidló Szabolcs Youtube-sorozata. A tinédzser otthonáról, Budafokról forgat videokat, melyeket már több mint kétezren láttak.

A polgármester is gratulált a Népművészet Ifjú Mestere és a Népművészet Mestere címet korábban elnyert kerületi művészünknek abból az alkalomból, hogy idén is alkotói díjat kapott a Fővárosi Önkormányzattól.

Változott az ügyfélfogadási rend a kerületi kormányablakoknál - tájékoztatott Budapest Főváros Kormányhivatala.

Minden napra kellene egy ”jó cselekedet”: a mai legyen az, hogy délután elmegyünk vért adni a kerületi rendőrkapitányságra.

Az egész országra a legmagasabb, harmadfokú riasztást adott ki keddtől péntek éjfélig az országos tisztifőorvos. Erre akkor kerül sor, ha legalább három egymást követő napon eléri, vagy meghaladja a napi középhőmérséklet a 27 Celsius-fokot.