Magyarország és Trump címmel tartott előadást Martonyi János volt külügyminiszter és Németh Zsolt az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke a Savoyai Kör vendégeként.

A bajnokcsapat játékosaival legközelebb a Kerület napján találkozhat a közönség budafoki Piactéren, június 21-én.

Június 9-én 15 órától családi délutánnal vár mindenkit a megújult KRESZ park. Izgalmas programokkal ünnepeljük meg, hogy hosszú idő után ismét birtokba vehetjük a parkot, ahol generációk tanulták meg a helyes közlekedés alapjait.

A jó idő miatt szerencsére egyre többen mozdulnak ki a szabadba, azonban nem árt, ha néhány alapvető szabállyal tisztában vagyunk.

Június 3-án ismét útnak indult a Pincejárat, hogy összegyűjtse és kerületünkbe hozza azokat, akik kíváncsiak Budafok hangulatos bor és pezsgő rejtekhelyeire.

Náray Erika a Budafok Big Band vendége volt

Gazdag programkínálat új helszínekkel, programokkal! Délelőtt 10 órától este 8-ig járnak a buszok, pezseg Budafok! :)

Hamarosan új játszótér épül a Tűzliliom és a Rákóczi út között, és átalakul a városrész központja is. Az északi és déli oldalon sorra kerülő munkálatok is a biztonságosabb közlekedést segítik majd. Az új játszótér elnevezésében a lakosság segítségére is számít az önkormányzat.

A Budafoki MTE I. már bajnoknak mondhatja magát 3 hete az NB3 Közép-csoportban. A Budafoki MTE II. hazai pályán játszik június 3-án, szombaton 17.00-kor a Hidegkuti Sport Club ellen.

A rendőrök keresik azt a férfit, aki Budafokon ellopott egy autót.