Hírek

A Föld napja alkalmából Budafok-Tétény önkormányzatának közreműködésével két napos rendezvényt szervezett a Főkert Nonprofit Zrt. és a Nagytétényi Kastély április 27-28-án. A színes programok mellett elültették a kerületi faültetési program 2000. facsemetéjét is.

Czimbal Gyula fotóit állították ki a Költészet napja alkalmából

Dombóvári Ildikó logopédussal beszélgettünk a hang egészségének védelméről és helyes használatáról.

Bicikliket adományoztak a sportolni vágyó óvodásoknak

Dr. Mihály Éva belgyógyász-diabetológus főorvos mesélt a húsvéti ételek egészséges mivoltáról és arról, hogy lehetünk tudatosabbak táplálkozásunkban.

Zenés foglalkozás óvodásoknak a Szelmann Házban

Salamon Judit projektmenedzserrel és Deutsch Anita művészeti vezetővel beszélgettünk a Budafoki Pincejárat sikereiről és idei programjairól.

A Budafok-Tétény önkormányzata által meghirdetett pályázatok számos kérdésben biztosíthatnak támogatást a kerületi lakosság, az itt működő szervezetek számára.

Az 1848-49-es szabadságharc 170. évfordulójára emlékeztek az idei Klauzál Napok Tétényben rendezvénysorozaton. A Klauzál Gábor Társaság két nap alatt összesen négy helyszínre szervezett színes programokat minden korosztály számára.

Óvodák, iskolák, önkormányzatok és civil szervezetek is jelentkezhetnek környezetük újjávarázsolására – kültéri és beltéri falfelülettel is.