A főiskolás évek kovácsolták össze a társaságot

Október 6-án szombaton a bolgár kulturális programok kerülnek a középpontba a Budafoki Pincejáraton.

Közel kétszázan regisztráltak és több mint százan futottak végül be a célba szeptember 29-én, szombaton, a Campona főbejáratánál. Különös ismertetőjelük volt, hogy mindegyiküknél egy-egy nagy zsák szemét volt, amelyet ünnepélyesen el is helyeztek a bevásárlóközpont főbejáratánál lévő nagy tárolóban. A plogging napot idén első ízben rendezte meg a Campona, de a jövő évi tervek között szerepel, hogy a most megalapozott hagyományt tovább erősitik majd.

Pálinkás Réka a borfesztiválon lépett fel először gyermeke születése óta

Az Ipartestület elnöksége nemrég döntött a nyári kábítószerfogás utáni intézkedésekről

Idén első alkalommal három lány csapat is benevezett a Szent Mihály Napok foci kupára. A Budatétényi Polgári Kör immár tizenhatodik alkalommal szervezte meg a tornát a Budatétény Sport Egyesület közreműködésével. Öt kerületi általános iskola jelentkezett a jó hangulatú sporteseményre. Az alsó tagozatos diákokból álló csapatok a kispályán a felsősök pedig a háromnegyedes pályán játszották a meccseket.

Kelemen Ágnes festőművész munkáival ismerkedhet meg a művészetkedvelő közönség

A Budafoki Fúvósegylet eddig tizenötnél több országban muzsikált már

A kormány gondoskodik az idősekről többek között a nyugdíjak vásárlóértékének növelésével, a nyugdíj-kiegészítéssel, a nyugdíjprémiummal, továbbá a nők negyven év munka utáni nyugdíjba vonulási lehetőségével -hangsúlyozta Németh Zsolt, a parlament külügyi bizottságának elnöke.

A Vojnovich-Huszár Villában rendezték meg az idei Szent Mihály Napok nyitóhangversenyét. Szabó Marcell zongoraművész Debussy estjét hallgathatta meg a közönség.