Hírek

A tavasz első testületi ülésén, március 22-én gratuláltak az állami kitüntetésben részesült Zsirai Lászlónak, valamint köszöntötték a hónap művészét. Szó volt többek közt a Campona megújításáról, valamint elfogadták a kerületi katasztrófavédelmi őrs éves beszámolóját is.

A Törley Pincészet pezsgőit több éremmel is díjazták az év eleji nemzetközi borversenyeken.

A kulturális esélyegyenlőség biztosítása érdekében meghosszabbította együttműködését az önkormányzat és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, így folytatódhat kerületünkben a Könyvet házhoz szolgáltatás.

Budafok-Tétény önkormányzata ismét társadalmi egyeztetést indít, melynek témája egy új játszótér Nagytétényben. „Barackos” vagy „számvarázs” játszótér? Mászóka vagy hinta? Várjuk véleményét a cikkben található kérdőíven.

Csobán András festőművész alkotásaiból nyílt kiállítás a Nagytétényi Polgári Kör szervezésében a Szelmann Házban. A tárlatot március 2-án Kéri Bálint Bence képzőművész nyitotta meg a Téli Kert Galériában.

Gyarmati Fanni tizenhárom érmet nyert az utóbbi időben

Karsay Ferenc Budafok-Tétény polgármestere és Németh Zoltán Budafok-Tétény alpolgármestere zarándokutat szervez Pünkösdkor Csíksomlyóra a kerületi katolikus plébániák támogatásával.

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és kétszeres Jászai-Mari-díjas színművész ikonjaiból nyílt kiállítás a Vén Emil Galériában. A megnyitón Benkő Péter kétszeres Jászai-Mari díjas színművész idézte fel Agárdy Gábor életét és művészetét.

Május 10-ig még ön is beküldheti történetét, hiszen addig tart „ Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázat a magyarországi és a határon túli magyar háziorvosok, illetve az őket ajánló pácienseik számára.

Baráti körök nagy pingpongcsatája a Bakosfa Kft. telephelyén