keresett cimke:


Találat a programok között
Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2021-07-13

Lakossági felhívás

Tájékoztató parlagfű-mentesítéssel kapcsolatban

A parlagfű nagymértékű elszaporodásának közegészségügyi és gazdasági károsító hatása számottevő. A parlagfű elleni védekezés elsősorban az ingatlan tulajdonosának, illetve használójának a kötelezettsége.

2021-07-12

Lakossági felhívás

Így figyeljünk otthonaink biztonságára a szabadságolások ideje alatt

Az évnek ebben az időszakában a gazdátlanul hagyott ingatlanok, lakóházak, nyaralók potenciális célpontok a besurranó tolvajok, betörők számára. Lényeges tehát, hogy az utazás tervezése közben gondoljunk otthonunk, értékeink biztonságára is, hogy nyugodtan élvezhessük a nyári pihenést.

2021-05-19

Lakossági felhívás

Lakossági kötelezettségek a közterületeken

Ahhoz, hogy megőrizzük Budafok-Tétény ápolt, szép látképét, folyamatosan gondoskodnunk kell az ingatlanok előtti területek tisztaságáról, rendben tartásáról. A kerületi önkormányzat most felhívást intéz a lakosság felé az ezzel kapcsolatos feladatok elvégzéséről.

2021-04-07

Lakossági felhívás

Lakossági segítséggel újulhat meg a Barlanglakás Emlékkiállítás

A kerületünkben található Barlanglakás Emlékkiállítás egyedülálló az országban, amely bemutatja a mélyudvaros barlanglakások világát. A kiállítást 2021-ben szeretnénk megújítani, ezért arra kérjük Budafok-Tétény polgárait, osszák meg velünk a Barlanglakással kapcsolatos emlékeiket és fotóikat!

2020-11-11

Lakossági felhívás

Legyen több nőről elnevezett utca!

Karácsony Gergely főpolgármester több más polgármester mellett Karsay Ferencet is arra kérte, hogy amennyiben az általa vezetett kerületben egy már elnevezett utcát átneveznének, preferálják a női neveket.

Találat az oldalak között

Találat a dokumentumok között