keresett cimke:


Találat a programok között
Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2021-04-20

Stratégiai partner

Újabb stratégiai partnere lett a kerületi önkormányzatnak

Budafok-Tétény Önkormányzata stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Kematechnik Innomontage Kft-vel. Az egyezséget április 15-én írta alá Karsay Ferenc polgármester és Bognár Péter György ügyvezető a Városházán.

2020-12-04

Stratégiai partner

Biztonságban a Budafoki Dohnányi Zenekar

Az önkormányzat új stratégiai partnere, az ADA-CASH Pénzügyi Tanácsadó Kft. támogatásával a Budafoki Dohnányi Zenekar biztonságban érezheti magát, hiszen a cég nagyértékű balesetbiztosítást kötött minden egyes zenekari tagra.

2020-11-05

Stratégiai partnerek

A Tomori Pál Főiskola és a WPA Packaging Kft. a két legújabb stratégiai partnere az önkormányzatnak - Videóval frissítve

Október 14-én a Városházán Budafok-Tétény Önkormányzata stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Tomori Pál Főiskolával és a WPA Kft.-vel. A stratégiai partnerek száma ezzel túllépte a 60-at.

2020-06-03

Stratégiai partnerek

Újabb stratégiai partnerségi megállapodások - Videóval frissítve!

Május 26-án nyolc kerületi vállalkozással bővült az önkormányzat stratégiai partnereinek köre.

2020-03-23

Stratégiai partnerek

Két új szervezet a kerületi stratégiai partnerek között - Videóval frissítve!

Március 5-én az Áron Ház és a BudafokOne Kft.-vel bővült Budafok-Tétény stratégiai partnereinek köre. A megállapodás aláírására a Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében került sor.

2019-10-17

Stratégiai partner

Együtt a Maci Tagóvodáért - Frissítve!

Budafok-Tétény önkormányzata tavaly hirdette meg festékpályázatát, amely keretén belül, a Sziget Festékház (Duna Kontír Bt.) jóvoltából készült el az ARTÉR Művészeti Egyesület és a Maci Tagóvoda közös projektje.

2019-09-30

Stratégiai partner

A Promontor Kertvendéglő a stratégiai partnerek között - Videóval frisstíve!

Szeptember 26-án újabb taggal bővült az önkormányzat stratégiai partnereinek köre. A megállapodás aláírásának keretén belül ismertették a megújult Budafoki Borlap tételeit is.

2019-09-18

Stratégiai partnerek

Sikeres állásbörze

Az önkormányzat és stratégiai partnerei együttműködésével szeptember 14-én újra állásbörzét tartottak a Cziffra Házban.

2019-07-31

Stratégiai partner

Tanácsok kutyatartóknak a nyári időszakra

Szekeres Gábort, a HEROSZ Budapesti Állatotthon vezetőjét kérdeztük arról, hogyan bánjunk kedvenceinkkel a nyári hőségben.

2019-02-13

Stratégiai partnerek

Négy új stratégiai partnere lett az önkormányzatnak- Videóval frissítve!

Február 7-én a Klauzál Házban Budafok-Tétény Önkormányzata stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Tamax Kft.-vel, az ARTÉR Művészeti Egyesülettel, a Katona Borház Kft.-vel és az Art Quarter Nonprofit Kft.-vel, ezzel a stratégiai partnerek száma elérte az 50-et.

2018-12-17

Stratégiai partnerek

Stratégiai partnerség: sikeres évet zárt a kerület

Karsay Ferenc polgármester évzáró vacsorán ismertette a stratégiai partnerekkel a közösen elért eredményeket. A december 7-én a Záborszky pincében tartott eseményen köszönetét fejezte ki azoknak, akik idén is segítették a kerület fejlődését.

2018-11-14

Stratégiai partner

A Törley innovációja: Muscosecco, a száraz muskotálypezsgő

A Törley Cégcsoport közel 70%-os részesedéssel piacvezető a magyar pezsgőpiacon. A portfolióijukban megtalálható a brut nature pezsgőktől az édesig, 0,2 literestől a 3 literesig, a tradicionális eljárással és transvasée technológiával készülő, valamint tartályban erjesztett rosé, fehér és vörös pezsgő illetve alkoholmentes ital is.

2018-10-10

Stratégiai partnerek

Jó szomszédok

A kialakult jó viszony megerősítését írásba foglalva együttműködési megállapodást írt alá kerületünk három szomszédjával a kulturális kapcsolatok szorosabbra fűzése érdekében.

2018-09-18

Stratégiai partner

Újabb három stratégiai partnere lett az önkormányzatnak

Budafok-Tétény Önkormányzata stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Fitoland Kft.-vel, a Budapesti HEROSZ Állatotthonnal és a Duna Kontír Bt.-vel.

2018-06-11

Stratégiai partner

Borászatok a stratégiai partnerek között

Két neves budafoki borászat képviselői írtak alá stratégiai megállapodást az önkormányzattal június 7-én a Városházán.

2018-05-03

Stratégiai partner

Már kapható Budafok-Tétény kolbásza a Szomszédok Piacán

Budafok-Tétény önkormányzatának stratégiai partnere, a Serfőző és Társa Kft. állt elő az ötlettel, hogy a Kerület kenyere mintájára elkészíti a Kerület kolbászát, mely jótékony célokat is szolgál.

2018-04-30

Stratégiai partner

Újabb sikeres állásbörze a kerületben

Negyedik alkalommal szerveztek állásbörzét a Cziffra Házban. Az április 21-i eseményen ismét sok munkaadó és álláskereső talált egymásra.

2018-03-27

Stratégiai partner

36, 37, 38…

Tovább bővült a szűk másfél évvel elindított stratégiai partnerségi kör, melyet Budafok-Tétény Önkormányzata hirdetett meg helyi vállalkozók számára. Karsay Ferenc polgármester március 22-én három céggel: Adytum Kft., H-Control Vagyonvédelmi Kft, valamint a Serfőző és TSA Kft. írt alá megállapodási szerződést a Városházán.

2018-03-25

Stratégiai partner

Három verseny, három érem

A Törley Pincészet pezsgőit több éremmel is díjazták az év eleji nemzetközi borversenyeken.

2018-03-02

Stratégiai partner

Trópusi hétvégék a Camponában

27 féle papagáj és más csodálnivaló állatok várják a látogatókat március 11-ig.

2018-01-10

Stratégiai partner

Önzetlen adomány a legújabb stratégiai partnertől

A december 18-án, a Városházán megkötött szerződés aláírásával a Kövesdi Kft. is csatlakozott az önkormányzat stratégiai partnereihez. Még aznap adománnyal segítette a budafok-tétényi családokat.

2018-01-03

Stratégiai partner

86 gyermek karácsonyfája alá került ajándék a Campona segítségével

Az évvégi ünnepek környékén egyre többen szeretnének segíteni, mosolyt csalni nehezebb helyzetben élő embertársaik arcára is.

2017-12-11

Stratégiai partner

Színes Pötty a belvárosban

Háromoldalú stratégiai megállapodást írt alá Budafok-Tétény Önkormányzata, a Pötty bolt és a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány december 2-án a Kossuth Lajos utca 5. szám alatti mesekuckóban.

2017-12-06

Stratégiai partner

KockaPark – új élmény érkezett a Camponába

December első hétvégéjén megnyílt a KockaPark Családi Élményközpont a Campona első emeletén.

2017-12-04

Stratégiai partnerek

Máfél év alatt már közel negyvenen vannak - jó hangulatú borkóstolós év végi vacsora a stratégiai partnereknek

Sikeres a kerület érdekében indított együttműködés, hangzott el a Seybold-Garab Pincében tartott december 1-i találkozón. A résztvevőket köszöntötte Németh Zsolt országgyűlési képviselő és Karsay Ferenc polgármester is.

2017-11-28

Stratégiai partner

Legyen minden gyereknek boldog karácsonya! - ajándékgyűjtés a Camponában

Immár hagyományosan idén is advent első vasárnapján állítják fel a Camponában azt az adományládát, amelybe becsomagolt ajándékokat helyezhetünk el november 25-től december 17-ig, hogy boldoggá tegyük egy-egy nehéz sorsú kisgyermek karácsonyát.

2017-11-27

Stratégiai partnerek

Elkezdődött a budafoki mentőállomás megújítása

Közel egy éve kért segítséget az önkormányzattól Nagy Tibor, egykori állomásvezető a budafoki mentőállomás megújításához. Az önkormányzat stratégiai partner-vállalkozásainak közreműködésével régóta várt fejlesztések valósulnak meg, melynek első lépéseként a klímaberendezést korszerűsítették.

2017-11-22

Stratégiai partner

Kézzelfogható, illatos szeretet

Adventi mézeskalács-varázslat a Camponában: a bevásárlóközpont arra buzdítja látogatóit, hogy építsenek fel együtt advent idején egy igazi varázslatos mézeskalácsfalut.

2017-11-16

Stratégiai partner

Új munkahelyek a kerületben - Újabb stratégiai partner

Másfél milliárd forintos beruházással 50 új munkahely létesült az Ivanics Kft. cégcsoport új autószalonjának átadásával Budafok-Tétényben.

2017-10-31

Stratégiai partner

Újabb stratégiai aláírás a Városházán - videóval frissítve

A négy kontinensen jelen levő Prologis magyarországi képviseletével kötött megállapodást Budafok-Tétény önkormányzata október 9-én. A világ vezető ipari ingatlanszolgáltatója, amely logisztikával, disztribúcióval és ingatlanfejlesztéssel foglalkozik, egy, immár harminctagú stratégiai partneri társaság tagja lett.

2017-10-02

Stratégiai partner

Civil összefogás: 53 gyerek számára könnyítette meg az iskolakezdést a Campona tanszergyűjtése

A Campona évek óta segíti a XXII. kerületi családokat, minden évszakban igyekszik odafigyelni az igényekre. Az ősz az iskolakezdés időszaka, ami rendkívüli anyagi megterhelést jelent a szülőknek, ezért a bevásárlóközpont heteken át tartó tanszergyűjtési akciót szervezett a nehéz helyzetű családok gyermekei számára.

2017-09-18

Stratégiai partnerek

Újabb sikeres állásbörze a kerületben

Egyre többen szeretnének helyben munkát találni. Közel kétszáz álláskereső látogatott el az önkormányzat és a stratégiai partnerei összefogásával rendezett szeptemberi állásbörzére a Cziffra Házba.

2017-09-13

Stratégiai partner

Napvitorla a Kossuth iskolában

A szülők, az önkormányzat, az intézmény és a kerület stratégiai partnere, a Médium-Trans 95 Kft. összefogásával megvalósult a sportudvar időszakos árnyékolása.

2017-09-06

Stratégiai partner

Rendhagyó biológiaóra sztárokkal a Camponaban

A Camponában hetek óta tart a tanszergyűjtés, mellette pedig egy különleges kiállítást nézhetnek meg a látogatók az emberi test csodáiról.

2017-08-16

Stratégiai partner

Játékos tudomány a Camponaban

Kiállítással és gyűjtőakcióval készül idén is a tanévkezdésre a bevásárlóközpont: így szeretnék segíteni a Budafok-Tétényi Család-és Gyermekjóléti Központ által támogatott családokat.

2017-07-20

Stratégiai partner

Időjósok és generálkivitelező a stratégiai partnerek között - Videóval frissítve

Újabb cégekkel kötött partnerséget az önkormányzat – az Időkép Kft. és a Kiss és Társa Építőipari Generálkivitelező Kft. július 6-án írta alá a stratégiai megállapodást. A Városházán Karsay Ferenc polgármester köszöntötte őket.

2017-06-26

Stratégiai partner

Két újabb stratégiai partneri együttműködési megállapodás - Videóval frissítve!

Az Auchan Magyarország Kft. albertfalvai (Savoya park) üzletközpontja és a kerületben működő Nicron Kft is Budafok-Tétény önkormányzatának stratégiai partnere lett.

2017-06-07

Stratégiai partner

Múzeumok éjszakája: június 24-én - a Törley múltja és jelene, pezsgővel és zenei ínyencségekkel!

Kapunyitás: 14.00 órakor. Éjjel 1.30-ig tekinthető meg a Törley Pezsgőpincészet történetét bemutató tárlat. Az udvaron Pezsgőbár várja az érdeklődőket.

2017-05-26

Stratégiai partner

Az önkormányzat stratégiai partnere lett a Herman Ottó Intézet - Videóval frissítve!

A madarak és fák napjához kapcsolódóan idén is színes programokkal készült a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. A Herman Ottó Napok keretében az intézet május 11-én stratégiai partneri megállapodást kötött az önkormányzattal.

2017-05-11

Stratégiai partner

Csokibárány és grillázsrózsa - Édes volt az élet Fördős Zével a Camponában

Ilyen különleges élmények várták néhány nappal ezelőtt azokat a budafok-tétényi gyermekeket, akiket a Campona Bevásárlóközpont látott vendégül a nemrég zárult Csokoládéfesztiválon.

2017-05-05

Stratégiai partner

Ilyennek álmodták a csokipapírt a gyerekek - csokiözön a Camponában

Milyen lenne a tökéletes csokipapír? Erre a kérdésre várta a választ egy hónappal ezelőtt a Campona Bevásárlóközpont, ahol néhány hétvégén keresztül egy igazi csokoládékészítő látványműhely várta az érdeklődőket.

2017-04-20

Stratégiai partner

Csokoládérajongók figyelem! - Csoki- és kávéfesztivál lesz a Camponában

Willy Wonka, sőt még maga Gombóc Artúr is elámulna, ha április 22-e és május 7-e között a budafok-tétényi bevásárlóközpontban járna. A Campona, amely rendszeresen különleges programmal kápráztatja el látogatóit, ezúttal az érzékszervekre hat: látványos kiállításon mutatják be a csokoládé és a kávé történetét, a majáktól a belga manufaktúrákon át, egészen a modernkori kézműves édességkészítésig.

2017-04-13

Stratégiai partner

Milyen lenne a tökéletes csokipapír? - Édességrajongó iskolásoknak ír ki pályázatot a Campona

Kávé és Csokoládéfesztivál lesz április 20. és május 7. között a Camponában. A Bevásárlóközpont az Anyakanyar.hu oldallal együttműködve rajzpályázatot is hirdet, amelyben iskolás gyermekek terveit várják arról, hogy szerintük milyen lenne egy szépséges csokoládépapír.

2017-04-06

Stratégiai partner

Stratégiai megállapodás újabb három kerületi vállalkozással

Az IFDT Kft-vel, a Higiénia Kft.-vel és a Standam Hungary Kft-vel április 6-án írták alá a dokumentumot a Városházán.

2017-03-27

Stratégiai partner

Megújul a Budafoki Mentőállomás

Az önkormányzat közvetítésével, kerületi stratégiai partnereinek összefogásával régóta várt fejlesztések valósulnak meg a Budafoki Mentőállomáson.

2017-03-27

Stratégiai partner

Budafok-Tétény is büszke lehet - Újabb Törley siker Franciaországban!

A Törley cégcsoport tradicionális és charmat eljárással készített pezsgője egyaránt sikert aratott a Chardonnay du Monde nemzetközi borversenyen.

2016-09-12

Stratégiai partner

Ünnep a Duna Vitex Kft.-nél

A 25 éves Duna Vitex Kft. családi napot tartott a három milliárd forintból felépített új csarnokában és a hozzá tartozó rendezett udvarán.

Találat az oldalak között

Találat a dokumentumok között