keresett cimke:


Találat a programok között
Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2020-11-05

Stratégiai partnerek

A Tomori Pál Főiskola és a WPA Packaging Kft. a két legújabb stratégiai partnere az önkormányzatnak - Videóval frissítve

Október 14-én a Városházán Budafok-Tétény Önkormányzata stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Tomori Pál Főiskolával és a WPA Kft.-vel. A stratégiai partnerek száma ezzel túllépte a 60-at.

2020-06-03

Stratégiai partnerek

Újabb stratégiai partnerségi megállapodások - Videóval frissítve!

Május 26-án nyolc kerületi vállalkozással bővült az önkormányzat stratégiai partnereinek köre.

2020-03-23

Stratégiai partnerek

Két új szervezet a kerületi stratégiai partnerek között - Videóval frissítve!

Március 5-én az Áron Ház és a BudafokOne Kft.-vel bővült Budafok-Tétény stratégiai partnereinek köre. A megállapodás aláírására a Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében került sor.

2019-09-18

Stratégiai partnerek

Sikeres állásbörze

Az önkormányzat és stratégiai partnerei együttműködésével szeptember 14-én újra állásbörzét tartottak a Cziffra Házban.

2019-02-13

Stratégiai partnerek

Négy új stratégiai partnere lett az önkormányzatnak- Videóval frissítve!

Február 7-én a Klauzál Házban Budafok-Tétény Önkormányzata stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Tamax Kft.-vel, az ARTÉR Művészeti Egyesülettel, a Katona Borház Kft.-vel és az Art Quarter Nonprofit Kft.-vel, ezzel a stratégiai partnerek száma elérte az 50-et.

2018-12-17

Stratégiai partnerek

Stratégiai partnerség: sikeres évet zárt a kerület

Karsay Ferenc polgármester évzáró vacsorán ismertette a stratégiai partnerekkel a közösen elért eredményeket. A december 7-én a Záborszky pincében tartott eseményen köszönetét fejezte ki azoknak, akik idén is segítették a kerület fejlődését.

2018-10-10

Stratégiai partnerek

Jó szomszédok

A kialakult jó viszony megerősítését írásba foglalva együttműködési megállapodást írt alá kerületünk három szomszédjával a kulturális kapcsolatok szorosabbra fűzése érdekében.

2017-12-04

Stratégiai partnerek

Máfél év alatt már közel negyvenen vannak - jó hangulatú borkóstolós év végi vacsora a stratégiai partnereknek

Sikeres a kerület érdekében indított együttműködés, hangzott el a Seybold-Garab Pincében tartott december 1-i találkozón. A résztvevőket köszöntötte Németh Zsolt országgyűlési képviselő és Karsay Ferenc polgármester is.

2017-11-27

Stratégiai partnerek

Elkezdődött a budafoki mentőállomás megújítása

Közel egy éve kért segítséget az önkormányzattól Nagy Tibor, egykori állomásvezető a budafoki mentőállomás megújításához. Az önkormányzat stratégiai partner-vállalkozásainak közreműködésével régóta várt fejlesztések valósulnak meg, melynek első lépéseként a klímaberendezést korszerűsítették.

2017-09-18

Stratégiai partnerek

Újabb sikeres állásbörze a kerületben

Egyre többen szeretnének helyben munkát találni. Közel kétszáz álláskereső látogatott el az önkormányzat és a stratégiai partnerei összefogásával rendezett szeptemberi állásbörzére a Cziffra Házba.

Találat az oldalak között

Találat a dokumentumok között