keresett cimke:


Találat a programok között
Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2021-07-23

Társadalmi egyeztetés

Társadalmi egyeztetés a Pannónia utcai zöldterületről

Lakossági visszajelzések alapján Budafok-Tétény önkormányzata további funkciókkal tervezi bővíteni a Pannónia utca, Mező utca és Széchenyi utca által határolt területet. Ezért készíttetett egy koncepciótervet, melyet most társadalmi egyeztetésre bocsátanak.

2019-10-09

Társadalmi egyeztetés

Kérdőív a fák védelmének ügyében

Ön is mondja el véleményét az önkormányzat által indított kérdőíven október 30-ig!

2019-07-09

Társadalmi egyeztetés

Lezárult a kerületi közlekedési felmérés

Több ezer válasz érkezett az önkormányzat által indított közlekedési felmérésre, amelynek célja a budafok-tétényi közlekedési helyzet javítása. A válaszadók elmondták véleményüket a fizetős parkolás bevezetéséről is.

2019-05-16

Társadalmi egyeztetés

Társadalmi egyeztetés a dél-budai közlekedési változásokról

A BKK megvizsgálta a dél-budai járatok fejlesztési lehetőségeit, összhangban az 1-es villamosvonal meghosszabbításával. A tervezett változások egy része Budafok-Tétény közlekedését is érinti. Május 27-ig Ön is elmondhatja véleményét a témában.

2019-04-29

Társadalmi egyeztetés

Április 30-ig várják a véleményeket a kerületi közlekedésről

Az önkormányzat által elindított társadalmi egyeztetésen az Ön véleményére is számítanak. Mondja el, mit gondol a kerületi közlekedésről és parkolásról!

2019-04-04

Társadalmi egyeztetés

Parkolási konzultáció indul

A közlekedési szokások megváltozása miatt városszerte sok gondot okoz a parkolás kérdése, ez alól sajnos Budafok-Tétény sem kivétel. Az önkormányzat a probléma megoldását az itt lakókkal együtt szeretné átgondolni, felmérni a parkolási igényeket.

2019-01-16

Társadalmi egyeztetés

Hogyan újuljon meg a Kőbányász park?

Budafok-Tétény önkormányzata társadalmi egyeztetést kezdeményez a Kőbányász park felújításával kapcsolatban. Az Ön véleményére is számítunk!

2019-01-16

Társadalmi egyeztetés

Milyen legyen a Jósika utcai játszótér?

Az ősszel beérkezett vélemények alapján elkészült a játszótér koncepcióterve. A mostani társadalmi egyeztetésen erről mondhatnak véleményt.

2018-09-20

Társadalmi egyeztetés

Milyen lesz a Jósika utcai játszótér?

Társadalmi egyeztetésen szavazhattak a kerületben élők a Panoráma utca térségébe, a Jósika utcába tervezett játszótérről. Íme, az eredmények.

2018-03-24

Társadalmi egyeztetés

Tervezzük együtt a Barackos úti játszóteret!

Budafok-Tétény önkormányzata ismét társadalmi egyeztetést indít, melynek témája egy új játszótér Nagytétényben. „Barackos” vagy „számvarázs” játszótér? Mászóka vagy hinta? Várjuk véleményét a cikkben található kérdőíven.

2017-10-27

Társadalmi egyeztetés

Megújul a budafoki Duna-part – a lakosság részt vett a tervezésben

A nemrég véget ért társadalmi egyeztetésen nagy számban beérkezett javaslatokat most Önök is megismerhetik. A döntő többség örömmel fogadta a terveket, sokan fogalmaztak meg hasznos ötleteket, amelyek nagy része megvalósulhat.

2017-10-26

Társadalmi egyeztetés

Ilyen lesz a Szent István tér

Budafok-Tétény Önkormányzata a lakók bevonásával szeretné megújítani a Szent István teret. Most a több héten keresztül tartó társadalmi egyeztetés eredményét ismerhetik meg. A válaszok alapján két jellemzőjük biztosan van a budafok-tétényieknek: szeretik a sportot és a természetet.

2017-10-04

Társadalmi egyeztetés

Folytatódik Budafok megújulása: sikeres volt a társadalmi egyeztetés - VIDEÓVAL FRISSÍTVE!

Sokan küldték el írásban véleményüket a megújuló Budafok belvárosról és a Hajó utcai Duna-parti sétányról. A nagy érdeklődést kiváltó egyeztetésre összesen több mint hétszáz válasz érkezett.

Találat az oldalak között

Találat a dokumentumok között