keresett cimke:


Találat a programok között
Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2020-10-16

Testületi ülés

Újra lesz részvételi költségvetés, további eszközökkel segítik a lakhatás megőrzését - Videóval frissítve!

Az október 15-én megtartott testületi ülésen úgy határoztak a képviselők, jövő évben is útjára indítják a részvételi költségvetést, valamint arról is döntöttek, a szociális szempontokat még inkább előtérbe helyezve módosítják az önkormányzati lakások használatáról szóló lakáskoncepciót.

2020-09-14

Testületi ülés

Ez történt a szeptemberi testületi ülésen - Videóval frissítve!

Az ősz első testületi ülésén, szeptember 10-én döntöttek a képviselők arról, hogy forrást biztosítanak a jótékonysági szervezetek támogatására, hogy duplájára emelik a felsőoktatásban tanulók önkormányzati ösztöndíját, és kiálltak a tavasszal elmaradt lomtalanítás pótlásáért.

2020-07-18

Testületi ülés

Rendkívüli testületi ülést tartottak a Városházán - Videóval frissítve!

Július 9-én, a veszélyhelyzet óta először gyűltek össze a képviselők, hogy döntsenek a kerületet érintő kérdésekben. Döntöttek arról, hogy pályázatot adnak be a Batthyány utcai háziorvosi rendelő felújítására, elfogadták az önkormányzat zárszámadásáról szóló rendeletet, és megépülhet egy bringapark is döntésük eredményeképp.

2020-03-01

Testületi ülés

Elfogadták a kerület költségvetését - Videóval frissítve!

A február 20-i testületi ülésen elfogadták a kerület költségvetését, bemutatták Budafok-Tétény új rendőrkapitányát és döntöttek egy ideiglenes bizottság felállításáról, amelynek feladata a Család- és Gyermekjóléti Központban történt visszaélésgyanú kivizsgálása.

2020-01-23

Testületi ülés

Rendkívüli testületi üléssel indult az év - Videóval frissítve!

A január 16-i ülésen köszönetet mondtak a képviselők a leköszönő kerületi rendőrkapitányság vezetőjének, Dr. Bató Andrásnak, valamint döntöttek a fővárosi forrásmegosztásról szóló rendelettervezetről.

2019-12-31

Testületi ülés

Bölcsőde és görpark is épülhet kerületünkben - Videóval frissítve!

Az év utolsó testületi ülésén elfogadták a kerület átmeneti költségvetését, tárgyaltak az új bölcsőde és egy görpark megépítéséről, valamint az iskolai konyhai dolgozók bérkiegészítéséről is. Két új tanácsnokot választottak, akik az átláthatóságért, a fővárosi beruházások koordinációjáért, valamint az oktatási és kulturális területért felelnek majd.

2019-12-02

Testületi ülés

Csökkenő adóterhek, bérkiegészítés a humán ellátásban dolgozóknak - Videóval frissítve!

A november 28-i testületi ülésen Karsay Ferenc polgármester előterjesztése alapján döntöttek a magánszemélyek garázsadójának és bizonyos esetekben a helyi lakosok kommunális adójának eltörléséről, valamint az óvodai, bölcsődei és a szociális ellátásban dolgozók bérkiegészítéséről.

2019-11-18

Testületi ülés

Lehet béke Budafok-Tétényben, ha az ellenzéki összefogás képviselői is úgy akarják - Videóval frissítve!

Csak az lesz ellenzékben, aki nem akar a kerületért dolgozni — mondta Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere november 14-én, a XXII. kerület képviselő-testületének alakuló ülésén. A polgármester bízik abban, hogy az itt élők érdekeit előtérbe helyezve, pártpolitika mentesen folytatódhat a munka Budafok-Tétényben.

2019-09-17

Testületi ülés

Ez történt a szeptemberi testületi ülésen

Az egészségügyi dolgozók megtartása érdekében növelik a szakrendelő dolgozóinak juttatásait, továbbra is biztosítják a 0-24 órás orvosi ügyelet működését, ismét csatlakozik a kerület a Bursa Hungarica pályázathoz — ezekről döntött a képviselő-testület az önkormányzati ciklus utolsó, szeptember 12-i ülésén.

2019-08-22

Testületi ülés

Rendkívüli testületi ülést tartottak- Videóval frissítve!

Három napirendi pontról szavaztak a képviselők az augusztus 15-i rendkívüli testületi ülésen. Döntöttek a Helyi Választási Bizottság tagjairól, és kiemelt fejlesztési területté nyilvánították azt a budatétényi területet, ahová új bölcsőde építését tervezi az önkormányzat.

2019-06-27

Testületi ülés

Ez történt a júniusi testületi ülésen - Videóval frissítve!

A képviselők a június 20-i ülésén döntöttek a részvételi költségvetés bevezetéséről. A kerület három városrésze – Budafok, Budatétény és Nagytétény – lakossága 100-100 millió forint elköltésére tehet majd javaslatot.

2019-05-20

Testületi ülés

Ez történt a májusi testületi ülésen

Újabb kerületi földutak aszfaltozása, óvodai férőhelyek bővítése és tiszta, gondozott zöldfelületek a kerület közterületein – ezekről döntöttek a képviselők május 16-i ülésükön.

2019-05-02

Testületi ülés

Ez történt az áprilisi testületi ülésen - Videóval frissítve!

Kevesebb műanyag hétköznapjaink során, több fa Budafok-Tétényben – a képviselők több környezetvédelmi témájú napirendről is szavaztak az április 25-i testületi ülésen.

2019-04-01

Testületi ülés

Ez történt a márciusi testületi ülésen - Videóval frissítve!

A március 28-i testületi ülésen megszavazott pályázatnak köszönhetően folytatódhat a történelmi épületek homlokzatainak és kapuinak megújulása. Pályázatot írnak ki az Egyesített Óvoda és az Egyesített Bölcsőde vezetésére.

2019-03-01

Testületi ülés

Ez történt a februári testületi ülésen

Az év első rendes testületi ülését február 21-én tartották, ahol a képviselők elfogadták az önkormányzat 2019-es költségvetéséről szóló rendeletet, szavaztak több helyi támogatás emeléséről, valamint a kerületi civil szervezetek támogatásáról is döntöttek.

2019-01-18

Testületi ülés

Rendkívüli testületi ülést tartottak a Városházán

A 2019. január 17-i rendkívüli testületi ülésen a fővárosi forrásmegosztásról szóló rendelettervezetről döntöttek a képviselők.

2018-12-10

Testületi ülés

Ez történt az év utolsó testületi ülésén

A zavartalan betegellátás érdekében kibővítik a praxistámogatási rendszert, új rend érvényes a Piac parkolójában, és újra sugározhat a Promontor TV.

2018-11-19

Testületi ülés

Ez történt a novemberi testületi ülésen

Leburkolhatják a legtöbb kerületi belterületi földutat, nemzetközi partnerekkel együtt tanulhat az önkormányzat az integrált városfejlesztésről, és továbbra is bérkiegészítéssel támogatják a humán szolgáltatatásban és az óvodákban dolgozókat. Ezek is témái voltak a november 15-i testületi ülésnek.

2018-10-15

Testületi ülés

Ez történt az októberi testületi ülésen

A képviselők az október 13-i ülésen köszöntötték Baráth Hajnalt, október hónap művészét, valamint Berán Gábort, aki a közelmúltban állami elismerésben részesült. Döntöttek arról is, ki vezeti decembertől a kerületi védőnői szolgálatot.

2018-09-18

Testületi ülés

Ez történt a szeptemberi testületi ülésen

A nyári szünet utáni első testületi ülésen, szeptember 13-án döntöttek a születési sérült gyerekek támogatásával foglalkozó Gézengúz Alapítvánnyal kötött szerződés meghosszabbításáról, valamint a Bursa Hungarica pályázathoz való csatlakozásról is.

2018-05-30

Testületi ülés

Ez történt a májusi testületi ülésen

A testületi ülésen a képviselők jóváhagyták a tavalyi év közbeszerzési eljárásairól szóló tájékoztatást, valamint a Budafok-Tétény ötéves Gazdasági Programjának 2017-es teljesítéséről szóló beszámolót is. Nyugdíjba vonuló kollégákat és a hónap művészét is köszöntötték május 24-én.

2018-05-02

Testületi ülés

Ez történt az áprilisi testületi ülésen

A képviselőtestület tagjai április 26-án gyűltek össze a Városháza Dísztermében, hogy döntsenek a kerületet érintő aktuális kérdésekről. Köszöntötték a hónap művészét, az állami kitüntetésben részesült Dr. Szabó Miklóst és Nagy Pétert, valamint méltatták a leköszönő országgyűlési képviselőt, Szabolcs Attilát.

2018-03-26

Testületi ülés

Ez történt a márciusi testületi ülésen

A tavasz első testületi ülésén, március 22-én gratuláltak az állami kitüntetésben részesült Zsirai Lászlónak, valamint köszöntötték a hónap művészét. Szó volt többek közt a Campona megújításáról, valamint elfogadták a kerületi katasztrófavédelmi őrs éves beszámolóját is.

2018-02-23

Testületi ülés

Ez történt a februári testületi ülésen

Az év első rendes testületi ülésén, február 22-én megalkották az önkormányzat 2018-as költségvetéséről szóló rendeletet. Az ülés középpontjában a szociális témák álltak.

2018-01-23

Testületi ülés

Rendkívüli testületi üléssel indult az év

Az év első, rendkívüli testületi ülésére január 23-án gyűltek össze a képviselők, akik elfogadták a fővárosi forrásmegosztásról szóló rendelettervezetet. Szó volt az önkormányzati és közösségi célú helyiségek kampánycélú használatáról, és a Dél-Budai Egészségügyi Szolgálat pályázatának támogatásáról is, és a Képviselő-testület határozatban állt ki a Soros-tervet elutasító Országgyűlési határozat mellett.

2017-12-11

Testületi ülés

Ez történt a decemberi testületi ülésen

Az év utolsó rendes testületi ülésén, december 7-én több izgalmas kérdés is napirenden volt. A képviselők elfogadták a polgármesteri hivatal 2017-es beszámolóját, valamint a testület jövő évi munkatervét. Szavaztak arról is, hol épülhet kerületünkben kézilabda-csarnok.

2017-11-28

Testületi ülés

Ez történt a novemberi testületi ülésen - Videóval frissítve!

A képviselők november 16-án megemlékeztek Schmidt Györgyről, a közelmúltban elhunyt volt önkormányzati képviselőről. Köszöntötték a hónap művészét, Antal Mátyás karnagyot, döntöttek a Budatétényi SE és a Budafoki Kézilabda Sportegyesület támogatásáról. Elfogadták a Klauzál Ház jövő évi munkatervét is.

2017-10-25

Testületi ülés

Ez történt az októberi testületi ülésen - Videóval frissítve!

A Városházán köszöntötték a hónap művészét, döntöttek a kerületi reklámok, óriásplakátok megadóztatásáról, valamint beszámoltak a Budafoki Szomszédok Piacának elmúlt két éves működéséről is. Az eddigi tapasztalatok alapján módosították a piac házirendjét

2017-09-18

Testületi ülés

Életmentők az őszi első testületi ülésen - Videóval frissítve!

A nyári szünet utáni első ülését tartotta szeptember 14-én a Képviselő-testület a Városházán. A napirendi pontok tárgyalása előtt köszöntésekkel vette kezdetét az ülés. Elsőként Lővei László játékvezetőnek majd Aranyos Pálnak és végül a hivataltól nyugdíjba vonuló Pintér Lajosnének mondott köszönetet Karsay Ferenc polgármester.

2017-05-25

Testületi ülés

A kerület arculatát, összképét meghatározó döntések születtek

A május 25-i testületi ülés több fontos eredményt is hozott. A képviselők döntöttek többek között a Rózsakert felújítási programjának támogatásáról és az óvodai férőhelyek bővítéséről is.

2017-05-05

Testületi ülés

Több fontos döntés is született a május 4-i Képviselő-testületi ülésen

Javult a közbiztonság a kerületben, összességében csökkent a bűncselekmények száma és javult a felderítési arány – hangzott el az éves rendőrségi beszámolóban. Döntöttek a képviselők, indulhat az egykori budafoki mozi lepusztult épületének bontása. A Katasztrófavédelmi Őrs beszámolóját is elfogadták és határoztak az új igazgató személyéről is a Klauzál Ház élére.

2017-03-31

Testületi ülés

A Kárpát-medencei magyar-magyar diákközi kapcsolatok támogatásáról is döntöttek a képviselők - videóval frissítve

A Képviselő-testület március 30-i ülésen 18 napirendi pontot tárgyaltak meg, előtte köszöntötték a hónap művészét, és a nyugdíjba vonuló Péterfi doktor urat is.

2017-02-24

Testületi ülés

Elfogadták a kerület költségvetését

Az idei költségvetés elfogadása után a szociális területet érintő, a segítségnyújtási lehetőségeket bővítő döntéseket hoztak a képviselők.

2017-02-03

Testületi ülés

Kiszámíthatóan és jól gazdálkodik az önkormányzat – ezt mutatják a legújabb lakossági felmérések a kerületben

Két közvéleménykutatás is készült 2016-ban az önkormányzat felkérésére, egyik a budafok-tétényi fiatalok közügyekkel kapcsolatos véleményére, a másik a felnőtt lakosság kerületi identitástudatára, a helyi fejlesztésekkel, beruházásokkal kapcsolatos véleményére, médiafogyasztási szokásaira kérdezett rá.

2016-12-09

Testületi ülés

Az év utolsó testületi ülése

Jövőre is lesz elegendő pénz az útépítésekhez, útfelújításokhoz. Testületi határozatban fejezte ki tiszteletét Klauzál Gábor emléke előtt az önkormányzat.

2016-11-11

Testületi ülés

Folytatódhat Budafok belvárosának megújulása

A Hajó utca - Duna-parti sétány környezetének fejlesztése, a Szent István tér komplex fejlesztése, illetve a Hajós Alfréd Tanuszoda és a Klauzál Gábor Művelődési Központ belső udvarának funkcióbővítő megújítása – ezekkel a tervekkel indul az újabb fővárosi Tér-Köz pályázaton a kerület

2016-09-16

Testületi ülés

Fontos döntéseket hoztak meg a képviselők

A képviselők a többi között döntöttek arról is, hogy az önkormányzat pályázzon a Nemzeti Kulturális Alaphoz az új piac előtti téren felállítandó szoborkompozíciók létrehozása, megvalósítása érdekében.

2016-06-23

Testületi ülés

Több kiemelt ügyben döntöttek a csütörtöki Képviselő-testületi ülésen

2-4 millió ft-os kerületi praxisvásárlási támogatás pályakezdő orvosoknak; Záborszky Nándor egykori polgármester tiszteletére június 21-e lesz a Kerület Napja; pályázatot írnak ki a Knoll József utca 6, 8 és 10 alatti ingatlanok, valamint a Czuba villa eladására; továbbá arról is határoztak a képviselők, hogy levélben kérik az emberi erőforrások miniszterétől, hogy az iskolafenntartással összefüggő egyes feladatok kerüljenek vissza azokhoz az önkormányzatokhoz, amelyek erre vállalkoznak.

Találat az oldalak között

testületi ülés

Képviselő-testület ülései

Korábbi évek ülései: 2016 - 2015 - 2014 - 2013&nb

testületi ülés

Képviselő-testület ülései 2014

Korábbi évek ülései: 2013 - 2012 - 2011- 2010   A 2014.

testületi ülés

Képviselő-testület ülései 2013

Korábbi évek ülései: 2012 - 2011- 2010   2013. december 19-i

testületi ülés

Képviselő-testület ülései 2012

Korábbi évek ülései:  2011 - 2010   2012. december 13-i

testületi ülés

Képviselő-testület ülései 2011

Korábbi évek ülései: 2010   2011. december 15-i rendes ü

testületi ülés

2015. április 16-i képviselő-testületi ülés napirendje

2015. április 16-i képviselő-testületi ülés napirendje Rendeletal

testületi ülés

2016. január 21-i ülés napirendje

A 2016. január 21-i rendkívüli ülés napirendje   &nbs

testületi ülés

Képviselő-testület ülés 2015

Korábbi évek ülései: 2014 - 2013 - 2012 -&nb

testületi ülés

2016. február 25-i KT ülés napirendje

A 2016. február 25-i Képviselő-testületi ülés napirendje  

testületi ülés

20160414 KT ülés

  N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalkotást igé

testületi ülés

20160526 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalko

testületi ülés

20160623 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalko

testületi ülés

20160915 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalko

testületi ülés

20161013 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalko

testületi ülés

20141113 KT ülés

N A P I R E N D:   N Y Í L T  Ü L É S:   1. Budafok-T&

testületi ülés

20141030 KT ülés

N A P I R E N D: N Y Í L T  Ü L É S: 1. Javaslat a Gyermekjól&e

testületi ülés

20141022 KT ülés

Napirend:   1. Tájékoztató a 2014. évi helyi önkorm&aacu

testületi ülés

20140911 KT ülés

N A P I R E N D:   N Y Í L T  Ü L É S:   1. Budafok-T&

testületi ülés

KT 20161110

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalko

testületi ülés

20161208 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalko

testületi ülés

Képviselő-testület ülései 2016

  A 2016. december 8-i rendes képviselő-testületi ülés napirendje

testületi ülés

20170119 Képviselő-testületi ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Határ

testületi ülés

20170202 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalko

testületi ülés

20170223 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalko

testületi ülés

20170222 SZEB ülés

N A P I R E N D:   I A 2017. február 23-ai képviselő-testületi ü

testületi ülés

20170327 KKB ülés

N A P I R E N D:   I. A bizottság érdemi döntését ig&eac

testületi ülés

20170330 KT ülés

N A P I R E N D : N Y Í L T  Ü L É S:   Határozathozata

testületi ülés

20170504 KT ülés

N A P I R E N D : N Y Í L T  Ü L É S:   Határozathozata

testületi ülés

20170525 KT ülés

N A P I R E N D : N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalkotás

testületi ülés

20170622 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalko

testületi ülés

20171116 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:     Re

testületi ülés

20071207 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Határ

testületi ülés

20171214 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalko

testületi ülés

20180123 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Határ

testületi ülés

20180222 KT ülés

N A P I R E N D : N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalkotás

testületi ülés

20180322 KT ülés

N A P I R E N D : N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalkotás

testületi ülés

20180426 KT ülés

N A P I R E N D : N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalkotás

testületi ülés

20180524 KT ülés

N A P I R E N D : N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalkotás

testületi ülés

20180620 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalko

testületi ülés

20180619 OKTB ülés

N A P I R E N D:   I. A 2018. június 20-ai képviselő-testületi ü

testületi ülés

20180719 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Határ

testületi ülés

20180913 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalko

testületi ülés

20181011 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalko

testületi ülés

20181115 KT ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:     Ha

testületi ülés

20181206 Kt ülés

N A P I R E N D :   N Y Í L T  Ü L É S:   Rendeletalko

Találat a dokumentumok között