Képviselő adatlap

Legolvasottab hírek

Cimkék

Városházi Híradó Publikus Budafok-Tétény Közlemény Városfejlesztés Program Sport Tájékoztató Kultúra Közlekedés Megemlékezés Budapest Bornegyede Oktatás Környezetvédelem Fesztivál Közélet Ünnep Pályázat Civil élet Elismerés Egészség Felhívás EU projekt Promontor TV Kék hírek Gyász Stratégiai partner Kiállítás Interjú Hagyományőrzés Összefogás Pályázatok Borfesztivál Testületi ülés Helytörténet Évforduló Csatornázás Hitélet Rendőrség Ünnepség Esélyegyenlőség Pincejárat Bornegyed Jótékonyság Előadás Koncert Családbarát hely Programok Egészségügy Siker Civil összefogás Meghívó Társadalmi egyeztetés Köszöntés Stratégiai partnerek Szavazás Állás Közbiztonság Rendőrségi felhívás Család Nemzeti összefogás Bornegyed magazin Kegyelet Projekt területek Advent Lakossági fórum Életmód Vállalkozás Természetvédelem Választás Köszöntő Riasztás Fővárosi Közgyűlés Kerület napja Klíma Adomány Közösségi tervezés Nekrológ Testvérvárosok Ajándékozás Felmérés Lomtalanítás Budapesti olimpia Mulatság Civil kurázsi Budapest Aláírásgyűjtés Víz világnapja Honatya Népszavazás Tisztelet Avent Portré

Keresés a hírek között:

Kállai Tamás Miklós

4. választókerület képviselője
Fidesz-KDNP
E-mail:t.kallai@gmail.com vagy kallait@bp22.hu
Telefon:+36304904000

 

 

Tisztelt Kerületi Lakosok!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam.

Kállai Tamás vagyok, 42 éves mérnök-informatikus, jelenleg is a szakmámban dolgozok a fővárosban. Budapesten születtem, születésem óta Budán élek, 1999 óta vagyok Budafok-Tétényi lakos. Három gyönyörű lányom már itt született. Nagyon megszerettük a kerületet, és folyamatosan aktív részesei voltunk környezetünk fejlesztésének.
2006-óta a kerületi Fidesz tagja vagyok, tevékenyen részt veszek a közösségi munkában. Először, aktivistaként segítettem képviselőtársaimat, majd pedig 2010-től a Városfejlesztési Bizottság külsős tagjaként tevékenykedtem.
2014. október 12-én a Fidesz-KDNP jelöltjeként a 4. körzetben képviselői mandátumot nyertem az Önök támogatásának köszönhetően. Jelenleg a Környezet- és Közrendvédelmi Bizottság alelnöke, és a Pénzügyi Bizottság tagja vagyok.
Az útkarbantartások, járdaépítések, felújítások, csatornázások és a közterületek zöldterületeinek karbantartásával kapcsolatos feladatok mindennapos munkám részei.
Jelenlegi is folyik a József Attila lakótelep (kísérleti lakótelep) környezetének újratervezése, megújítása. A kísérleti lakótelepi játszótér és környezetének akadálymentesítése már megtörtént, és a kutyafuttató is megépült.
Terveink között szerepel egy felnőtt fitnesz pálya kialakítása, parkosítás, virágültetés, a meglévő padok felújítása, illetve újak kihelyezése, a Háros út forgalomcsillapításának megoldása, valamint gyalogos átkelő kialakítása.
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt-vel egyeztetve remény van a Hárosi vasúti megálló felújítására, ebben szerepel a felvételi (pénztár-) épület felújítása, a raktárépületek elbontása, új peronok létesítése az aluljárón keresztüli megközelítéssel, az állomás környezetének rendezése (tereprendezés, parkosítás.) A tervek szerint egy P+R parkoló is épül.
Erőt és kitartást ad, hogy a választókörzetem, de a kerület lakói is bizalommal és szeretettel fordulnak hozzám, igyekszem képviselői munkám során mindezt viszonozni.
Megválasztásomat megelőzően mindent megtettem és a jövőben is megteszek, hogy a hozzám fordulókon a legjobb tudomásom szerint segíteni tudjak és kiérdemeljem a bizalmat. 

Fogadóóra

telefonon történt előzetes egyeztetés alapján, a megbeszélt időpontban és helyen