Képviselő adatlap

Legolvasottab hírek

Cimkék

Városházi Híradó Budafok-Tétény Publikus Közlemény Program Városfejlesztés Tájékoztató Sport Kultúra Közlekedés Megemlékezés Budapest Bornegyede Oktatás Környezetvédelem Fesztivál Ünnep Pályázat Közélet Felhívás Civil élet Elismerés Egészség EU projekt Kiállítás Promontor TV Gyász Kék hírek Stratégiai partner Interjú Testületi ülés Pályázatok Összefogás Hagyományőrzés Borfesztivál Helytörténet Évforduló Csatornázás Pincejárat Rendőrség Ünnepség Hitélet Esélyegyenlőség Bornegyed Előadás Jótékonyság Koncert Programok Családbarát hely Siker Társadalmi egyeztetés Egészségügy Civil összefogás Meghívó Lakossági fórum Közbiztonság Rendőrségi felhívás Család Nemzeti összefogás Kerület napja Bornegyed magazin Köszöntés Stratégiai partnerek Szavazás Állás Advent Életmód Vállalkozás Választás Kegyelet Projekt területek Fővárosi Közgyűlés Természetvédelem Köszöntő Riasztás Lomtalanítás Klíma Adomány Felmérés Budapesti olimpia Könyvbemutató Közösségi tervezés Nekrológ Testvérvárosok Ajándékozás Budapest Aláírásgyűjtés Víz világnapja Honatya Népszavazás Tisztelet Avent Portré Mulatság Civil kurázsi autó

Keresés a hírek között:

Kállai Tamás Miklós

4. választókerület képviselője
Fidesz-KDNP
E-mail:t.kallai@gmail.com vagy kallait@bp22.hu
Telefon:+36304904000

 

 

Tisztelt Kerületi Lakosok!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam.

Kállai Tamás vagyok, 42 éves mérnök-informatikus, jelenleg is a szakmámban dolgozok a fővárosban. Budapesten születtem, születésem óta Budán élek, 1999 óta vagyok Budafok-Tétényi lakos. Három gyönyörű lányom már itt született. Nagyon megszerettük a kerületet, és folyamatosan aktív részesei voltunk környezetünk fejlesztésének.
2006-óta a kerületi Fidesz tagja vagyok, tevékenyen részt veszek a közösségi munkában. Először, aktivistaként segítettem képviselőtársaimat, majd pedig 2010-től a Városfejlesztési Bizottság külsős tagjaként tevékenykedtem.
2014. október 12-én a Fidesz-KDNP jelöltjeként a 4. körzetben képviselői mandátumot nyertem az Önök támogatásának köszönhetően. Jelenleg a Környezet- és Közrendvédelmi Bizottság alelnöke, és a Pénzügyi Bizottság tagja vagyok.
Az útkarbantartások, járdaépítések, felújítások, csatornázások és a közterületek zöldterületeinek karbantartásával kapcsolatos feladatok mindennapos munkám részei.
Jelenlegi is folyik a József Attila lakótelep (kísérleti lakótelep) környezetének újratervezése, megújítása. A kísérleti lakótelepi játszótér és környezetének akadálymentesítése már megtörtént, és a kutyafuttató is megépült.
Terveink között szerepel egy felnőtt fitnesz pálya kialakítása, parkosítás, virágültetés, a meglévő padok felújítása, illetve újak kihelyezése, a Háros út forgalomcsillapításának megoldása, valamint gyalogos átkelő kialakítása.
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt-vel egyeztetve remény van a Hárosi vasúti megálló felújítására, ebben szerepel a felvételi (pénztár-) épület felújítása, a raktárépületek elbontása, új peronok létesítése az aluljárón keresztüli megközelítéssel, az állomás környezetének rendezése (tereprendezés, parkosítás.) A tervek szerint egy P+R parkoló is épül.
Erőt és kitartást ad, hogy a választókörzetem, de a kerület lakói is bizalommal és szeretettel fordulnak hozzám, igyekszem képviselői munkám során mindezt viszonozni.
Megválasztásomat megelőzően mindent megtettem és a jövőben is megteszek, hogy a hozzám fordulókon a legjobb tudomásom szerint segíteni tudjak és kiérdemeljem a bizalmat. 

Fogadóóra

telefonon történt előzetes egyeztetés alapján, a megbeszélt időpontban és helyen