Ugrás a tartalomra

EU2020


EU-projekt, Széchenyi 2020


Megújuló energia fejlesztés a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskolában

Befejeződött az EU pályázati forrásból finanszírozott, megújuló energiával kombinált energiatakarékossági fejlesztés a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskolában, Budafokon.


Energiatakarékossági fejlesztés és esztétikai felújítás a Halacska Református Óvodában

Befejeződött az EU pályázati forrásból finanszírozott, megújuló energiával kombinált energiatakarékossági fejlesztés és a budafoki önkormányzati forrású belső esztétikai felújítás kivitelezése a Halacska Református Óvodában, Budafokon.


Befejeződött a Kereszt Utcai Óvoda bővítése

Budafok-Tétény Budapest XXII. Kerület Önkormányzata a „Nevelési intézmények fejlesztése” című pályázat keretében csaknem 120 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el.


Napkollektoros rendszerrel korszerűsödött a Hajós Alfréd Tanuszoda

A Közép-magyarországi Operatív Program „Megújuló energiahordozó-felhasználás növelése” című pályázati konstrukció keretében napkollektoros rendszerrel korszerűsödött a Hajós Alfréd Tanuszoda


Megújul a Káldor Adolf Szakorvosi Rendelőintézet Budafok-Tétény Budapest XXII. kerületben

A Káldor Adolf Szakorvosi Rendelőintézet felújítására nyert támogatást Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata az Új Széchenyi Terv keretében: a közel 220 millió Ft-os beruházás 85%-át az európai uniós forrás, a fennmaradó 15%-ot Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata biztosítja.


Gőzerővel folyik a Kereszt utcai óvoda bővítése

Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.


Európai uniós támogatással bővülhetnek az óvodai férőhelyek

Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.


A XXII. Kerület Egyesített Óvoda Bartók Tagóvodájának és az Egyesített Bölcsőde Napraforgó Tagbölcsődéjének, a Halacska Református Óvodának infrastruktúra-fejlesztése

Önkormányzati forrásból és pályázati támogatásból korszerűsítették a Bartók Béla úti bölcsőde és óvodák épületét.