Hírek

Kéz-, valamint felületfertőtlenítő szerből álló csomagot vehetett át az Egyesített Óvoda.

Továbbra is zajlik a kerületi intézmények ózonos, a kézi- illetve hideg ködös technológiájával történő fertőtlenítése az önkormányzat jóvoltából.

Gábor Dénes-díjjal tüntették ki dr. Németh Gézát, a református gyülekezet gondnokát

A Biofok webshop után csomagolásmentes bolt nyílik Budafokon

Karsay Ferenc polgármestert, Havasi Gábor fővárosi egészségügyi tanácsnokot és a civil szervezetek vezetőit kérdeztük az oltakozásról

Az Emlékév a Cziffra Fesztivállal indul, az első eseményeket online rendezik meg.

A 30 négyzetméteres faház teljes terjedelmében égett. A házban élők nem tartózkodtak otthonukban, így senki nem sérült meg. Az önkormányzat gondoskodik a család átmeneti elhelyezéséről.

A Budafoki Angyalok élelmiszert, sapkát, sálat, meleg ruhát osztanak

Karsay Ferenc polgármester a Promontor TV-nek adott évértékelő interjú első részében többek között beszélt a koronavírus kerületre és a költségvetésre gyakorolt hatásairól, a helyi fejlesztésekről, illetve kitért a tavaly első ízben meghirdetett részvételi költségvetés tapasztalatairól.

Az előrejelzések alapján hamarosan fagypont alá fog süllyedni a hőmérséklet. Gondoskodott már vízmérője fagy elleni védelméről? A vízmérők, csövek és egyéb szerelvények elfagyása jelentős költségeket (vízmérő cseréje, elfolyt víz díja) és váratlan kellemetlenségeket (vízhiány) okozhatnak a felhasználóknak.