Hírek

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve az egész országra vonatkozóan 2021.július 31-én 00 órától augusztus 1-jén 24.00 óráig meghosszabbította a harmadfokú hőségriasztást a tisztifőorvos.

 A 17-es, a 41-es, a 47-es, a 48-as, valamint az 56-os villamosok július 31. és augusztus 22. között nem tudnak áthaladni a Bocskai út és a Fehérvári út kereszteződésében, mert felújítják a csomópontban lévő villamosvágányokat.

Pakson fejezte be a felkészülést a BMTE labdarúgócsapata

Augusztus 3-án és 4-én az országos szúnyoggyérítés keretében végeznek földi kémiai és légi kezeléseket Budafok-Tétényben.

2019. végén döntött arról a képviselő-testület, hogy Budafok-Tétényben új bölcsödét épít. Ennek kivitelezése 2021. januárjában megkezdődött és a tervek szerint októberben már birtokba is vehetik a gyermekek.

Budafok-Tétény Budapest, XXII. kerület Önkormányzata elkészíttette – több területre vonatkozó - kerületi építési szabályzat (KÉSZ) módosításának tervezetét. Ehhez kapcsolódóan 2021. augusztus 17-én, a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében tájékoztatót tartanak.

A szabálytalan repüléseket és a megnövekedett zajt jelenteni fogják a hatóságnak

Több helyszínen jógázhattak, kosárlabdázhattak, focizhattak, aerobikozhattak, úszhattak és bringázhattak a budafok-tétényi családok

Július végén újra megnyílik a jelentkezés a 60 év felettiek részére térítésmentes koronavírusantitest-szint mérésére. A teszt elvégzésére ismét a Káldor Adolf Szakrendelőben kerül majd sor.

Gazdag programkínálattal várja látogatóit Budapest Bornegyede az augusztus 7-i Pincejáraton is!