Hírek

Új sportlétesítmény épülhet a XXII. kerületi Budai Nagy Antal Gimnázium telkén, amely tovább színesíti Budafok-Tétény sportéletének palettáját. A tornacsarnok tervezett helyszínét július 2-án mutatták be a sajtó képviselőinek.

A méz a legjobb immunerősítő a járvány után is! Itt a nyár, de a méhek és a méhészek most is szorgosan dolgoznak, ahogy az elmúlt hónapokban is. A nagytétényi méhcsaládokról, az idei mézekről és a kiskertek olykor zavaró "vendégeiről" is beszélgettünk Szabó Zoltánnal, a Mézcsepp Manufaktúra méhészével.

Folytatódik az utasvárók telepítése a kerületben. Két ütemben, összesen 14 váró épül vagy újul meg a kerületben.

A Budafóka XXII Egyesület MOZOGJ! Programot indított, melynek keretén belül heti 3 alkalommal kínál ingyenes sportolási lehetőségeket.

A szakrendelő 2020. július 06-tól július 10-ig az alábbi időpontban fogad betegeket.

Csere Gáspár hegyen, völgyön, erdőben futva vészelte át a a járvány miatt elérkező nehéz időket

Óvintézkedések mellett, a hagyományostól eltérő fakultatív programokkal indult idén a Hófehér Fóka görkorcsolyatábor, ahol a napi kétszeri görkorizás mellett úszásoktatáson is részt vettek a gyerekek.

A Tétényi-fennsík védelmének húsz éve

A gyermekek és szüleik kényelmesebb várakozása érdekében a BENU patika földszintjén üzemelő gyermek háziorvosi rendelőkbe is beteghívó rendszert telepítettek az önkormányzat jóvoltából.

Nem csak a kreativitást, a készségeket is fejlesztik a Klauzál Ház Emberpalánta táborának kézműves és drámapedagógiai foglalkozásai.