Ugrás a tartalomra

Nagytétény központ

Nagytétény központ

Közterületek

A Templom utca, a templomkert, a Szent Flórián (Landler Jenő) utca, a kastélyhoz szervesen kapcsolódó Szent Flórián tér, valamint a Kastélymúzeum utca együttesen rendszerbe foglalják az óváros legfontosabb részeit.

Nagytétény központ

„Miniprojekt” pályázat – 2013

Budafok-Tétény, Budapest XXII. kerület Önkormányzata pályázatot hirdet a „Nagytétény központ komplex rehabilitációja” c. városrehabilitációs projekt keretében elkülönített programalap felhasználásával megvalósuló miniprojektek támogatására.

Frisbee-karácsony Nagytétényben

Ajándékcsomaggal és ünnepi műsorral kedveskedtek a rászoruló családoknak a nagytétényi Nagyboldogasszony Plébániatemplomban 2012. december 23-án.

Régészeti leletek Nagytétényben

A Nagytétényi Helytörténeti Kör bejárást szervezett a régi mozi helyén zajló régészeti feltárások megtekintésére. A 2012. decemberi eseményen a Promontor TV kamerája is jelen volt.

Gőzerővel dolgoznak a nagytétényi projekt több területén

Zelenák Sándor, a projektmenedzser Budafok -Tétényért Városfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatója számolt be a projekt munkálatairól a Promontor TV stúdiójában.

Fejlesztések Nagytétényben

Ledniczky Sándor önkormányzati képviselő a Promontor TV stúdiójában beszélt a nagytétényi rehabilitáció fejlesztésiről.

Látóhatáron a helytörténeti gyűjtemény

Zugmann Péter alpolgármestert a Promontor TV stábja kérdezte a Nagytétényben megvalósuló helytörténeti gyűjteményről.

Újjászületik Nagytétény városmagja

Az elmúlt évtizedek legnagyobb városfejlesztése kezdődik Nagytétényben. Az egymilliárd kétszáz millió forintra rúgó beruházással az egykori mozi helyén új kulturális központ épül, felújítják és bővítik a Szelmann-házat, a régi zsinagóga pedig könyvtárnak ad majd helyet.

„Miniprojekt” pályázat

Budafok-Tétény, Budapest XXII. kerület Önkormányzata pályázatot ír ki, melynek célja, hogy a Nagytétény területén működő vagy Nagytétényben is aktív, kerületi székhellyel rendelkező nonprofit szervezetek forráshoz juthassanak olyan rendezvények, események megszervezéséhez, amelyek a „Nagytétény központ komplex rehabilitációja” projekt területéhez, tematikájához közvetlenül kötődnek.

Miniprojekt civil szervezeteknek

Haász Orsolya, az önkormányzat programszervező referense a Promontor ÍTV stúdiójában adott tájékoztatást a nagytétényi komplex városrehabilitációs projekten belül a civil szervezetek számára meghirdetett miniprojektről.

Elkezdődhet Nagytétény központjának komplex rehabilitációja

Augusztus 21-én a Városházán Szabolcs Attila polgármester és Szeivolt István, az Épkar Zrt. ügyvezetője aláírta a kivitelezői szerződést. Az aláírásnál jelen volt Németh Zoltán, kerületünk országgyűlési képviselője és Karsay Ferenc, a költségvetésért felelős alpolgármester is

Hol tart a „Nagytétény központ komplex rehabilitációja” projekt?

Nehezen és csak hosszadalmas eljárással lehet eleget tenni a számtalan előírásnak. Sokan érdeklődnek, hol tart a kerület legnagyobb építkezése.

Aláírták a nagytétényi rehabilitációról szóló szerződést

Ünnepélyes keretek között írták alá a Nagytétény Központ Komplex Rehabilitációjáról szóló szerződést. A Promontor TV Németh Zoltán országgyűlési képviselőt kérdezte Nagytétény központ rehabilitációs programjáról.

Ünnepélyes projektnyitás

Szabolcs Attila, Budafok-Tétény önkormányzatának polgármestere és dr. Lukovich Tamás, a Pro Régió Közép-magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatója támogatási szerződést írtak alá a 2011. augusztus 22-én Nagytétényben, az országzászló terén rendezett projektnyitó ünnepségen.

Tudatos városfejlesztés Nagytétényben

Budapest XXII. kerülete három városrészből áll: Budafokból, Budatétényből és Nagytétényből. Ez utóbbi a kerület legrégebbi része, számos kulturális emlék otthona.


Nagytétény központ komp­lex re­ha­bi­litációja

Pro­jekt­gaz­da:Bu­da­fok-Tétény, Bu­da­pest XXII. kerület Önkormány­za­ta
Pályázati azo­n­osító: KMOP-5.2.2/B-09-2f-2010-0002
A pro­jekt elszámol­ható költsége:1 068 147 123 Ft
A megítélt támogatás össze­ge:829 190 820 Ft
A támogatás mértéke: 77,628896 %
A pro­jekt meg­kezdése:2011. no­vem­ber 20.
A pro­jekt ter­ve­zett be­fe­jezése:2013. február 21.

Irányító hatóság:

Közreműködő szer­ve­zet:
Pro­jekt­me­nedzs­ment: Bu­da­fok -Tétényért Város­fej­lesztő Kft.