Ugrás a tartalomra

Adventi ajándék dél-budai gyermekeknek a MAC Budapest Jégkorong csapatától (Hanganyaggal, friss információkkal frissítve!)

2015. december 07. hétfő
Ingyenjegyeket kaphatnak a MAC Budapest - HSC Csíkszereda mérkőzés iránt érdeklődő dél-budai iskolások és családtagjaik.
Adventi ajándék dél-budai gyermekeknek a MAC Budapest Jégkorong csapatától (Hanganyaggal, friss információkkal frissítve!)

December 7-én 18 órától a Tüskecsarnokban tartják meg a  látványosnak, izgalmasnak ígérkező MOL Liga mérkőzést.

A MAC Budapest jégkorong csapat vezetősége szeretné lehetővé tenni minél több fiatal szurkolónak, érdeklődőnek, hogy a helyszínen, élőben követhesse a nem mindennapi sporteseményt, ezért a Budafok-Tétényi iskolák számára is felajánlották, hogy meghatározott számú jelentkezőnek díjmentes belépést biztosítanak (gyerekeknek és az őket kísérő szülőknek).
Ingyen engedik be a azokat az újbudai, budafoki és tétényi iskolásokat és óvodásokat – kísérőikkel együtt –, akik regisztrálnak a találkozóra. Ezt megtenni itt lehetett és lehet is még:
https://docs.google.com/…/1o6LsfPqsr7KyVklWlNvU8az…/viewform

Értesüléseink szerint sokan visszajeleztek és regisztráltak, szervezetten és egyénileg is, mind a XI., mind pedig a XXII. kerületből. A szervezők szeretettel és meglepetésekkel is készülnek a szünetekben, így remélhetőleg egy kellemes, felejthetetlen élménnyel gazdagabb estét tudhatnak majd maguk mögött azok, akik kilátogatnak a MAC Budapest hazai pályájára, az impozáns Tüskecsarnokba.

A leendő mérkőzés helyszínén nyilatkozott a budafokteteny.hu-nak Kangyal Balázs, a MAC Budapest felnőtt jégkorong csapatának, valamint a MAC Budapest Jégkorong Akadémiának a szakmai igazgatója és Karsay Ferenc egykori válogatott jégkorong játékos, edző, Budafok-Tétény polgármestere.

A témával kapcsolatban Karsay Ferenc polgármester nyilatkozott a Kossuth Rádió december 2-i Sportvilág című műsorának

Rajzverseny is lesz!

A kicsiknek, akik eljönnek az este 6-kor kezdődő találkozóra, rajzpályázatot hirdetnek. Azok közül az ifjú művészek közül, akik rajzolnak nekünk valami szépet a remélhetőleg remek hangulatú eseményről, és ezt el is küldik, a legjobbak korongot, páros meccsbelépőt, MAC-os sálat-sapkát kaphatnak. A rajzokat december 11-éig kell elküldeni erre az email címre:
macbudapestregisztracio@gmail.com

A szervezők izgatottan várják a meccset, a fiatal közönséget és a rajzokat is! Hajrá, MAC!

 


A leendő mérkőzés helyszínén nyilatkozott a budafokteteny.hu-nak Kangyal Balázs, a MAC Budapest felnőtt jégkorong csapatának valamint a MAC Budapest Jégkorong Akadémiának a szakmai igazgatója és Karsay Ferenc egykori válogatott jégkorong játékos, edző, Budafok-Tétény polgármestere.


Az ajándékjegyekért az ezen az oldalon regisztrálhatnak


 


A témával kapcsolatban Karsay Ferenc polgármester nyilatkozott a Kossuth Rádió december 2-i Sportvilág című műsorának