Ugrás a tartalomra

Díjmentes hulladékleadás a nagytétényi hulladékudvarban

2014. március 12. szerda
Díjmentes hulladékleadás a nagytétényi hulladékudvarban

Az ország minden eddiginél korszerűbb, komplex szolgáltatásokat nyújtó hulladékudvara, a nagytétényi hulladékudvar lehetőséget kínál arra, hogy környezettudatosan válhassunk meg a háztartásunkban keletkező csomagolási, illetve veszélyes hulladékoktól. Az FKF Zrt. márciusi kuponakciójának keretén belül a XI. és XXII. kerületi lakosok egy alkalommal, 2014. június 30-áig ingyenesen vehetik igénybe a hulladékudvar szolgáltatásait.

Az FKF Zrt.Budapest XI. és XXII. kerülete lakosságának eljuttatott hírlevélen talál­ható kupon leadásávalingyenesenlehetővé teszi4 darab autógumi vagy 4 m3lom hulladék vagy 10 kg festék (és göngyölege)ingyenes elhelyezését a XXII. kerület Nagytétényi úti hulladékudvarában 2014. február és június között.

Szabolcs Attila, Budafok-Tétény polgármestere örömmel üdvözölte a nagytétényi hulladékudvar akcióit, melyek keretén belül legálisan és környezettudatosan válhatnak meg a XXII. kerület és a szomszédos XI. kerület lakosai a háztartásokban keletkező hulladékoktól.

Mindemellett az elektronikai és elektromos hulladékgyűjtő-akció keretében az ebben az időszak­ban elektronikai vagy elektromos hulladékot leadó lakosok többféle ajándék kö­zül választhatnak.

A hulladékudvar szilárd burkolattal ellátott felületen felállított zárt tárolói úgy vannak kialakítva, hogy azokat gépjárművel jól meg lehessen közelíteni. A hulladékot a látogatók maguk tudják a konténerekbe helyezni, az udvarkezelők ebben szükség esetén segítenek.

A lomok térfogatának mérését a hulladékudvar munkatársai végzik.A kupon felhasználásakor/leadásakor nem kell fizetni a lom és gumihulladék leadásáért/elhelyezéséért.

Az elhelyezett anyagokat az udvarban átmenetileg tárolják, majd az előírásoknak megfelelően újrahasznosításra, feldolgozásra, illetve a veszélyes anyagok egy részét ártalmatlanító helyre szállítják.

A kuponok 2014. június 30-áig használhatók fel, kizárólag a Nagytétényi út 341-343. szám alatt található hulladékudvarban.

Helyszín:1225 Budapest, Nagytétényi út 341-343.

Nyitva tartás:hétfőtől szombatig: 8-tól 20 óráig, vasárnap zárva.

Az ügyfélszolgálat elérhetősége (Kék szám):06-40-353-353