Ugrás a tartalomra

BUDAFOK-BELVÁROS MEGÚJUL - pályázat a Kossuth Lajos utca homlokzatainak felújításáért

2014. április 01. kedd
BUDAFOK-BELVÁROS MEGÚJUL - pályázat a Kossuth Lajos utca homlokzatainak felújításáért

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzat Képviselő-testülete 36/2014.(II.27.) határozatával döntötta "Budafok-Belváros megújul" program (a továbbiakban Program) megindításáról, egyben a 2014. évi költségvetési céltartalékban elkülönítette a Kossuth Lajos utcai homlokzat-felújítási pályázat keretét.

A Program megindításához ezúton hívom fel a Programmal érintett területen elhelyezkedő ingatlanok tulajdonosait, tulajdonosi közösségeit a Programhoz történő csatlakozásra.

Jelen felhívás célja: az önkormányzat és a magántulajdonosok közös erővel törekednek a Kossuth Lajos u. épületeinek karbantartására és megszépítésére, a városkép javítására.

A csatlakozás feltételei:

  1. Az ingatlan a Budapest XXII. kerület Kossuth Lajos utca - Mária Terézia utca által határolt területén helyezkedjen el, ideértve a Kossuth Lajos utca páros házszámú oldalát is.

  1. Egyedi program készítése, mely tartalmazza:

  • a Program keretében megvalósítandó felújítási, esetlegesen hibaelhárítási- karbantartási munkák szabatos műszaki leírását,

  • költségbecslését,

  • valamint a Pályázó által vállalt önrész és

  • az igényelt támogatás mértékét.

  1. Az egyedi programok az alábbi épületszerkezeteket, épületrészeket és csatlakozó szakipari szerkezeteket (pl.: ereszalj kiképzés, nyílászárók, homlokzati, és a tetőhöz kapcsolódó bádogos szerkezetek) érintő munkálatokat tartalmazhatják:

  • tető

  • utcai homlokzatok

  • közterületről látható homlokzatok

  • kerítések

  • kapualjak

Az egyedi programok benyújtásának határideje és helye: 2014. április 15. (kedd) 16 óra, 1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 23. I. emelet (Budafok-Tétényért Városfejlesztő Kft).

Az egyedi programok benyújtásának módja: 1 példány papír alapon, 2 példány digitális adathordozón átadva. Az ingatlan tulajdonosának, tulajdonosi közösség képviselőjének vagy ezen személyek meghatalmazottjának a papír alapú példányt aláírásával kell ellátnia. Egyedi programot az ingatlant bármilyen jogcímen használó személy vagy szervezet is benyújthat a tulajdonos hozzájárulásával.

A Programmal kapcsolatban felmerülő kérdésekre az önkormányzat képviseletében a Budafok-Tétényért Városfejlesztő Kft. ügyvezetője, Zelenák Sándor úr (email:zelenaks@bp22.hu, tel.:06203657378) tud válaszolni a rendelkezésre álló határidőig.

Az egyedi programok helyszíni felméréssel történő pontosítása és összesítése után kerül sor a részletes pályázati feltételek közzétételére.

Budapest, 2014. március 26.

Szabolcs Attila

polgármester