Ugrás a tartalomra

Budafok-tétényi jegyespárok, figyelem! Legyenek a Kerület Párja!

2018. április 20. péntek
Az önkormányzat várja a jelentkezéseket a Kerület Párja címre! Legyen a jeles családi eseményük a Városháza Dísztermében június 21-én, a Kerület Napján!
Budafok-tétényi jegyespárok, figyelem! Legyenek a Kerület Párja!

A házasságkötés hatalmas esemény a családok, az érintettek életében, és napjainkban szerencsére ismét egyre többeknek fontos a házasság intézménye. Mitől lehetne még különlegesebb a jeles alkalom? Talán attól, ha a Városháza Dísztermében, a Kerület Párjaként koccinthatnának szeretteikkel a jelentőségteljes „igen” kimondása után.

Az idén második alkalommal megrendezendő Kerület Napja alkalmából a házasulandó pároknak is kedveskedni szeretne az önkormányzat.

Az első 3 jegyespár, aki május 21-ig jelentkezik a felhívásra, és június 21-én, a Kerület Napján köt házasságot, elnyeri a Kerület Párja címet.

Budafok-Tétény önkormányzata nászajándékként ingyenesen biztosítja a Városháza Dísztermében tartandó szertartást, melyet a polgármester vagy alpolgármester vezet. Ezt követően pezsgős koccintásra is vendégül látják a meghívottakat. Ezen eseményt az önkormányzat fotósa örökíti meg, aki az elkészült fényképeket fotóalbum formájában is eljuttatja az ifjú párnak, akik egy évig viselhetik a Kerület Párja címet.

A jelentkezés feltétele, hogy a házasulandó pár legalább egyik tagja bejelentett budafok-tétényi lakcímmel rendelkezzen. A pályázatra kizárólag azok jelentkezését várják, akik új időpontot foglalnak az anyakönyvi hivatalban, azaz nem egy, már korábban, házasságkötés céljából lefoglalt időpontot módosítanak.

Fontos, hogy házasságkötési szándékukat május 21-ig hivatalosan is bejelentsék az anyakönyvvezetőknél.

Budafok-tétényi jegyespárok, figyelem! Legyenek a Kerület Párja!