Ugrás a tartalomra

Elvis-dalok Gabival és Ivánnal

2019. április 05. péntek
Vitáris Ivánt és Tóth Gabit kíséri a Budapest Jazz Orchestra
Elvis-dalok Gabival és Ivánnal

Két karakteres énekes szólista és a Budapest Jazz Orchestra ad különleges egész estés koncertet a Klauzál Ház színpadán. A Budapest Jazz Orchestra, vagyis Magyarország legnépszerűbb big bandje kíséri a kiváló énekeseket. Elvis Presley világhírű dalai csendülnek fel a színpadon.

Vitáris Iván az Ivan & The Parazol nevű magyar alternatív rockbanda énekes tagja. Az együttes 2010-ben alakult Budapesten. Eddig három lemezzel rendelkeznek: Mama, don’t you recognize Ivan & The Parazol?, Mode Bizarre, The All Right Nows. Legsikeresebb daluk a Take My Hand.

Tóth Gabi a 2005-ös Megasztár résztvevője, a 2012-es Dal döntőse, 2013-tól 2016-ig az X-Faktor egyik mentora, a 2017-es A Dal résztvevője. Testvére, Tóth Vera szintén magyar énekesnő, a 2003/2004-es Megasztár győztese. A Duna TV eurovíziós dalválasztó műsorába bejutott a Hosszú idők című dala, melyet Freddie Shumannal és Lotfi Begivel közösen adott elő. Először 2017 februárjában, a nemzeti dalválasztó harmadik válogatójában léptek színpadra, ahol a zsűri és a nézők szavazatai alapján holtversenyben a második helyen végeztek, és továbbjutottak az elődöntőbe. A Dal második elődöntőjéből a zsűri és a nézők szavazatai alapján 44 ponttal az első helyen végeztek, és továbbjutottak a műsor döntőjébe. (VH)


További információk, jegyvásárlás a képre kattintva elérhető.

Elvis-dalok Gabival és Ivánnal