Ugrás a tartalomra

Építkezés indul Budafok állomásnál - Frissítve!

2017. június 28. szerda
A Városház téri aluljáró melletti támfal építését és a gyalogos aluljáró átépítését június 27-én kezdi el az A-Híd Zrt. A kivitelező tájékoztatása szerint a munkák befolyásolhatják a közlekedést, és zajjal is járhatnak.
Építkezés indul Budafok állomásnál - Frissítve!

A munkák előreláthatólag szeptember 1-ig befejeződnek, utána vágány- és peronépítés kezdődik a NIF Zrt. és a Kitérő 2016 Konzorcium által végzett Kelenföld-Százhalombatta vonalszakasz korszerűsítésének keretein belül. A támfal és aluljáró építése alatt a következő korlátozásokra és zajhatásokkal járó munkálatokra lehet számítani:

  • anyagszállítás miatt a mellékelt fotón lévő területeket lezárja az A-Híd Zrt., és fokozott tehergépjármű forgalom lesz ezen időszakban
  • 09.01-ig, a vágányzári időszak kezdetéig a gyalogosok elől lezárják az elbontott felvételi épület felőli lépcsőt, a gyalogos közlekedés a Városház tér felőli lépcsőn lesz lehetséges
  • az A-Híd Zrt. 06. 28-i tájékoztatása szerint az előzetesen 06.28-án szerdára és 06.29-én csütörtökre tervezett fokozott zaj- és rezgéshatással járó szádolási munkák (vasbeton vagy acéllemezek földbe verése) végzésére kábelkiváltási probléma miatt későbbi időpontban kerül sor. A munkák új időpontja egyelőre nem ismert.

Az A-híd Zrt. kéri a lakók, utasok és az erre közlekedők türelmét és megértését!  

 

Építkezés indul Budafok állomásnál - Frissítve!