Ugrás a tartalomra

Hatalmas budafoki siker: 0-2-es GYŐZELEM a szerdai visszavágón Sopronban! - VIDEÓVAL FRISSÍTVE!!!

2017. április 06. csütörtök
A legjobb négy között az elődöntőben a Budafoki MTE!
Hatalmas budafoki siker: 0-2-es GYŐZELEM a szerdai visszavágón Sopronban! - VIDEÓVAL FRISSÍTVE!!!

Budafok-Tétény jó hírét vitték mai góllövőink: Kovács Dávid (szabadrúgásból), Csizmadia Csaba (fejelésből).

A Magyar Kupa folytatásaként szerdán otthonában fogadta csapatunkat, a Budafok MTE-t a Soproni VSE. A mérkőzés 17:00-kor kezdődött. Múlt héten 2-1 arányban a soproniak győztek Budafokon, ezzel az előnnyel léptek ma pályára.

A soproni mérkőzés játékvezetője Andó-Szabó Sándor, a tartalék játékvezető Szalai Dániel volt.

Részlet a csakfoci.hu mai cikkéből:

"Izgalmas mérkőzéseket hoztak a Magyar Kupa negyeddöntőinek ma koraesti visszavágói. A legnagyobb meglepetést az NB III-as Budafok szerezte, amely bár 2-1-es hátrányból látogatott a Sopron elleni idegenbeli összecsapásra, egyáltalán nem adta fel a párharcot. Előbb Kovács D. révén vezetést szerzett a Prukner-csapat, majd Csizmadia góljával már kétgólos előnybe került, és már a szünetre továbbjutásra állt. Előnyét a második játékrészben is megtartotta, így hatalmas meglepetésre bejutott az elődöntőbe, ahol a Szolnok kiesése miatt egyedüli alacsonyabb osztályú együttesként játszhat majd. Sopron-Budafok 0-2 (Kovács D. 7., Csizmadia 44.) Továbbjutott: a Budafok 3-2-es összesítéssel"

 

Részletek:

http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/206-magyar-kupa-liga-kupa/98803-mk-oriasi-meglepetes-nb-iii-as-csapat-is-lesz-az-elodontoben

HAJRÁ BUDAFOKI MTE!!! GRATULÁLUNK!!!

 

 

A Promontor TV összefoglalója a mérkőzésről: