Ugrás a tartalomra

Jótékonysági futam a Futafokon kerületi vállalkozásoknak és civil szervezeteknek

2016. szeptember 14. szerda
Négyfős váltócsapatok jelentkezését várjuk, ahol a nevezési díjat kivételesen nem a szervezők, hanem a jelentkező csapatok állapítják meg. Teljesítendő táv: 4x500 méter
Jótékonysági futam a Futafokon kerületi vállalkozásoknak és civil szervezeteknek

Budafok-Tétény kisváros a nagyvárosban. Tartalommal különösen olyankor telik meg, mikor megélhetjük a hagyományainkat és a közösségi élményeinket. Ilyen közösségi sportélmény a Futafok is, amit immár 31. alkalommal rendezhetünk meg október 1-én. Tavaly 5000 egyéni nevezővel és az őket kísérő szurkoló családtagokkal, barátokkal, pedagógusokkal a részvétel meghaladta a tízezer főt is.

Idén egy speciális jótékonysági futamra invitáljuk a kerületi vállalkozókat és civil szervezeteket: 4 fős váltócsapatok jelentkezését várjuk (4x500m-es távra), ahol a nevezési díjat kivételesen nem a szervezők, hanem a jelentkező csapatok állapítják meg.

Az összegyűlt adományokból egy emlőrák-elleni önvizsgálati modellt és a csecsemőhalál megelőzését szolgáló újraélesztést modellező bábut fogunk vásárolni a Védőnői Szolgálatnak.

A nevezéshez szükséges adatok:

  • A vállalkozó/vállalkozás neve
  • A vállalkozó/vállalkozás címe
  • Kapcsolattartó személy neve és elérhetősége (email, telefon)
  • A váltó neve

 A nevezéseket a futafok@gmail.com emilcímre kérjük elküldeni szeptember 25-e (vasárnap) éjfélig.

A versenyen való részvétel egyúttal találkozási, kapcsolatépítési lehetőséget is teremt a kerületi vállalkozók és civil szervezetek számára, amihez külön sátrat is biztosítunk a jótékonysági futamra jelentkező csapatoknak.

A nevezési díjat vagy a helyszínen lehet befizetni vagy az Intézmények Gazdasági Irodája számlájára átutalással a 11784009-15522025 bankszámlaszámra, ez esetben a közlemény rovatban kérjük feltüntetni, hogy FUTAFOK.

A jótékonysági futam október 1-én (szombaton) 13 órakor indul a Campona előtti parkolóból.

További információ: www.futafok.hu/ és www.facebook.com/futafok22