Ugrás a tartalomra

Környezetvédelmi díjat kapott Baloghné Végvári Ágnes

2019. június 06. csütörtök
Környezetünkért Emlékplakettben részesült Baloghné Végvári Ágnes, kerületünk nemrég nyugdíjba vonult környezetvédelmi referense. A díjat Dr. Nagy István agrárminisztertől vehette át.
Környezetvédelmi díjat kapott Baloghné Végvári Ágnes

Június 5-én a Környezetvédelmi világnap és Pedagógusnap alkalmából tartott kitüntetés-átadó ünnepségen köszöntötték azokat, akik meghatározó szerepet töltenek be a környezettudatos szemlélet kialakításában és elterjesztésében.

Baloghné Végvári Ágnes a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés elkötelezettjeként, humánökológusként, aktivistaként és köztisztviselőként is kiemelkedően magas színvonalon végezte szakmai munkáját. "Több évtizede a környezeti nevelés, tudatformálás és az önkormányzat stratégiai környezetvédelmi tervezés innovatív kezelése területén végzett munkájáért" Környezetünkért Emlékplakettet vehetett át Dr. Nagy István agrárminisztertől a Környezetvédelmi világnap alkalmából.

A márciusi testületi ülésen a „Közszolgálatáért 2019” aranymedált vehetett át a kerületért végzett munkájáért, valamint ekkor búcsúztatták a nyugdíjba vonuló környezetvédelmi referenst.

Gratulálunk az elismeréshez!

Környezetvédelmi díjat kapott Baloghné Végvári Ágnes

Forrás: https://www.kormany.hu