Különdíjas a Rózsakerti iskola konyhájának csapata - Videóval frissítve!
Hetedik alkalommal rendezték meg a Közétkeztetési Szakácsversenyt, aminek február 6-án, a Hungexpon tartották a záróversenyét. A megmérettetés idei témája a „nyári ételek" volt, melyek elkészítéséhez kötelező elemként lecsót és mézet kellett használniuk a versenyzőknek.
A döntőbe jutott 12 csapat között a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium konyháján dolgozó Reformátor Culina csapata is megmutathatta tudását. Erdős Anikó, Víghné Sági Katalin és Horváth Anikó Klaudia hét különdíjat nyert el, ebből a két legrangosabbat, a Bocuse d'Or akadémia és a Miniszterelnökség különdíjait is.
A 15 tagú zsűri az ételek ízét, minőségét, a tálalást, az alapanyagokat és a munkaszervezést is pontozta.
Gratulálunk az elismerésekhez!
Fotó: Promontor Tv