Ugrás a tartalomra

Csillagok útján - Omega slágerek Benkő Lászlóval a Klauzál Ház nagyszínpadán

2017. május 02. kedd
A 43. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztiválon idén Omega slágereket ad elő a Klauzál Gitár Band és a Nádasdy iskola Csilingelő gyermekkórusa.
Csillagok útján - Omega slágerek Benkő Lászlóval a Klauzál Ház nagyszínpadán

Május 16-án este 19 órakor az est díszvendége, az Omega billentyűse, Benkő László Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zenész, zeneszerző is színpadra lép a zenekarral a Klauzál Ház Bujtor István színháztermében.

 

A Csillagok útján című előadás egyik közreműködője a Doka Dance Stúdió tizennégy éves táncosa Novák Nanda lesz. A közel száz szereplőt felvonultató produkció főszervezője, vezetője Magyar László gitártanár, a gyerekkórust ezúttal is Beer Ágnes vezényli. A gyerekek kezdeményezésére fogékony gitártanár és a szokatlan, erőt próbáló feladatok iránt érdeklődő kórusvezető összehangolt munkáját dicséri, hogy hétévestől hatvanévesig mindenki megtalálta a számára megfelelő szerepet. A hatvanhárom tagú, alsó tagozatosokból álló énekkar a Klauzál Ház gitáregyüttesével, Tóth Hanga, Lachmann Móni énekesekkel, Sükösd Levente dobossal, a fúvós hangszereken játszó Arató László iskolaigazgatóval és a négy fiatal gitárossal, Gömörei Mártonnal, Kovács Attilával, Tárkányi Áronnal és Vuics Mártonnal rendhagyó koncertre készül. 

A próbákon és az idei majálison történt fellépésen készült felvételek láthatóak az ajánló videóban.