Ugrás a tartalomra

Sváb zenével, pezsgő-, bor-, sajt- és csokikóstolóval vár a Pincejárat május 5-én

2018. május 03. csütörtök
Úgy tűnik a szervezők tartják magukat a beígért menetrendhez: májustól bemutatkoznak a helyi nemzetiségek a Budafoki Pincejáraton. Mi mással is indulhatna ez a sorozat, mint a sváb zenekarok bemutatkozásával?
Sváb zenével, pezsgő-, bor-, sajt- és csokikóstolóval vár a Pincejárat május 5-én

A jó zene mellől azonban a finom falatok sem hiányozhatnak: a Borváros gasztronómiai kalandtúrára invitál mindenkit 16 órától, aki szeretné megtudni, hogy egyes borok mellé milyen sajt illik.

A Lics Pincében rendhagyó módon ezúttal csokival lehet megkóstolni a Lics borokat 16 órától. A kézműves csokoládék kifejezetten a kóstolón bemutatott 5 féle Lics borhoz készülnek. A csokoládékészítés rejtelmeibe Orbán Lívia, a borkészítés és borkóstolás világába Lics Judit vezeti az érdeklődőket. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött: vino@licspince.hu

A nagy sikerre való tekintettel újra elindul a Randijárat is Budapest Bornegyedébe. A randi résztvevői a Sümegi Pincében találkoznak, majd ugyanitt 19 órától kezdődik a hagyományos Pincekvíz a szerelem jegyében.

A Pincejárat buszok minden hónap első szombatján közlekednek a belváros és a budafoki helyszínek között: május 5-én félóránként indulnak a Blaha Lujza térről 13.30 és 20.30 között körjáratként a könnyebb mozgás érdekében, érintve a Ferenciek tere és a Szent Gellért tér megállókat is. A napijegy ára online, előre megváltva továbbra is 1000 Ft, amely a korlátlan számú utazás mellett további kedvezményekre is jogosít az egyes helyszíneken. A kedvezményekre a XXII. kerületi lakcímkártyával rendelkezők is jogosultak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Jegyvásárlás és további információ: www.pincejarat.hu

Sváb zenével, pezsgő-, bor-, sajt- és csokikóstolóval vár a Pincejárat május 5-én

Fotó: Kocsis Zoltán