Ugrás a tartalomra

Utcazenész a borfesztiválon

2016. december 05. hétfő
Luigi Cantelmo lemezt adott át Sárik Péternek
Utcazenész a borfesztiválon

Igazán pezsgett az élet a Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon, az utcák és a terek zsúfolásig megteltek mindkét napon. A rendezvény alatt többször is feltűnt, elsősorban a Kossuth Lajos utcában, egy ifjú utcazenész egy szál gitárral a kezében, és főleg Santana-számokat játszott. Remek játékát szívesen jutalmazták a járókelők, nézelődők kis aprópénzzel.

Sokan megálltak hosszabb időre, hogy hallgassák a tehetséges gitárost, akiről kiderült, olasz gitárművész-zeneszerző, Luigi Cantelmónak hívják, és barátnője meghívására érkezett kerületünkbe látogatóba. Ha már itt járt éppen a fesztivál idején, nemcsak pezsgőzött és borozgatott, illetve koncerteket hallgatott, hanem maga is napjában többször koncertezett. Szívesen tette, mert imád gitározni – újságolta lapunknak, és azt is megtudtuk tőle, hogy Sárik Péter jazz-zongoraművész a példaképe, aki Berki Tamással szintén fellépett a fesztiválon.

Az idei Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál olasz utcazenésze saját CD-vel készül karácsonyra. Aki személyesen is szeretné felvenni vele a kapcsolatot, az lcsv@hotmail.it email címen vagy a +3620 417 4738-as telefonszámon teheti meg. 

Fotó: ifj. Csipák Péter

Utcazenész a borfesztiválon