Hírek

2018. július 4-8. között rendezték meg az úszó Junior Európa Bajnokságot, ahol a Budafóka SE tagja, Zombori Gábor két korosztályos csúcsot is úszott, és a dobogóra is felállhatott.

Millavári Silvia a kiváló képzőművészeti tanszak vezető tanára

Társadalmi egyeztetés után újul meg a Szent István tér, ahová a sokak szerint Magyarország legszebb és legkarakteresebb játszótereit tervező Kő Boldizsár álmodott meseteret.

A sokoldalú Schiszler Gellért biomérnöknek készül

Az idén 29. alkalommal megrendezésre kerülő Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál alkalmával a Magdolna utca ismét Művész utcává válik, idén az Artér Művészeti Egyesület szervezésében.

Idén is láthatjuk a Biebers zenekart a Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon

Nagyszabású születésnapi ünnepséggel lepték meg a Varázskastély Tagóvoda dolgozói a gyerekeket, a szülőket és az egykori óvodapedagógusokat június 15-én. Az óvoda nagycsoportos gyerkőcei vidám műsorral készültek, melyet a feldíszített udvaron adtak elő. A születésnapi tortát Karsay Ferenc polgármester vágta fel, amit a kicsik már nagyon vártak.

Június 27-én tartják az Országos Polgárőr napot, melynek apropóján Gulyás Mártát, a Budafok- Tétény Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnökét kérdeztük tervekről, a polgárőrök mindennapjairól és a szolgálat szépségeiről.

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Budapest Classic Grand Prix veterán autós túraversenyt. A felvonulás érintette a Városház teret is, ahol egy ügyességi feladat várta a versenyzőket.

A Káldor Adolf Szakorvosi Rendelő belső felújítási munkálatai miatt július közepétől változik egyes rendelések helyszíne. Részletes információk a cikkben.