Hírek

Az esős időjárás ellenére is több százan vettek részt a budafoki Betlehemi fáklyás sétán, mely a Savoyai Jenő térről indult és a Piactéren ért véget.

Muzsika és vízibalett-show volt a Hajós Alfréd Tanuszodában

A köszönet és a megbecsülés jeléül december 13-án ajándékutalványt adtak át a köznevelési intézményekben dolgozó kollégáknak az önkormányzat vezetői.

Kocsis Fülöp görög katolikus érsek, a Magyar Katolikus Püspöki Kar tagja beszélt december 1-jén a Szent Imre otthonban szíriai útjáról, a keresztények üldözéséről, ezután Németh Zsolt, országgyűlési képviselő tartott előadást. Úgy fogalmazott, a segítséget oda kell vinni ahol a probléma keletkezett, Közel-Keleten is a helyben maradást, illetve a menekültek visszatérését kell támogatni.

Hatalmas volt a várakozás a Napraforgó klubban december 12-én. A fiatalokhoz ugyanis idejekorán beköszöntött a karácsony a Magyarországon élő vietnamiaknak köszönhetően. Az ajándékok átadásán részt vett Szepesfalvy Anna alpolgármester, aki háláját fejezte ki az adományozóknak.

Közlekedésbiztonsági szempontból a gyerekek különösen veszélyeztettettek, ezért nagyon fontos, hogy gépkocsivezetőként külön figyelmet fordítsunk a kis gyalogosokra. Erre új táblák is figyelmeztetnek minket kerületünkben.

Adventi vasárnapok a jótékonyság jegyében a kerületi Vasmacska teraszon. A Duna-parti étterem karácsonyi jócselekedetként budafok-tétényi gyerekeket és időseket látott vendégül.

Két középiskolánkban is szalagavató ünnepséget tartottak

Az év végi ünnepekre való tekintettel módosul a kormányablakok ügyfélfogadási rendje.

A karácsonyi ünnepekre és az újévre való tekintettel módosított nyitvatartással várja vásárlóit a piac.