Hírek

A Hooligans frontembere a hobbizenekarával lép fel a Klauzál Házban

A példátlan sérüléshullám a veszélyzónában tartja a BMTE-t

Budafok-Tétény önkormányzata online hírlevél elindítását tervezi. Mondja el Ön is, milyen témákban, milyen gyakorisággal olvasná szívesen a kerületi híreket.

A Soós István Borászati Szakképző Iskola Tangazdaságában nyitották meg a paraszti társadalom felszámolásáról szóló vándorkiállítást, melyet a Nemzeti Emlékezet Bizottsága az Országgyűlés Hivatala Közművelődési és Közgyűjteményi Igazgatóságával közösen szervezett.

Közös emlékezés az Ismerős Arcokkal október 23-án a Klauzál Házban

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. által végzett vasútkorszerűsítési munkák megvalósításához az Angeli úti útátjárón félpályás terelés szükséges 2018.10.19. – 2018.12.07. között.

Ősszel folytatódik a korábban megkezdett közlekedésbiztonsági program Budafok-Tétényben, mely során a kerület három további helyszínen épít új gyalogos átkelőhelyet.

A beszakadt útburkolat kijavítása miatt október 18-án nem közlekedhetnek a buszok a Barackos út ezen szakaszán. A terelés nem érinti az autós közlekedést.

Október 19-én tartják az Art Quarter Budapestben a Városmarketing Ötletpályázat eredményhirdetését, melyen kiderül ki vehet majd részt Budafok-Tétény új turisztikai arculatának megalkotásában.

Október 12-én a Szelmann Házban is bemutatták a Budafok-Tétény 2018 - Tények, történetek, képek című könyvet.