Térkép
Ingatlanok
Állásajánlatok
Egészségügy
school Oktatás

Legfrissebb híreink

2019-10-14

Az önkormányzati választás eredményei

A 2019. október 13-i helyi önkormányzati választás eredménye alapján továbbra is Karsay Ferenc fogja vezetni a kerületet, aki így második ciklusát kezdi polgármesterként. A képviselő-testületben öt kormánypárti, tizenegy ellenzéki, valamint egy civil szervezet képviselője foglal majd helyet.

2019-10-11

Lezárult a H. Károly ügyében indított vizsgálat

A Budapest Főváros Kormányhivatala által H. Károly ügyében indított vizsgálat megállapította, hogy a két szociális intézmény jogszerűen járt el.

2019-10-11

Hamarosan kezdődik Budafok új galériájának kivitelezése

A Kossuth Lajos utca 24. szám alatti épület átalakításával képzőművészeti galériát és helytörténeti gyűjteményt hoz létre Budafok központjában a kerület önkormányzata. Az egykori községháza épületében kávézó is nyílik, amely kisebb rendezvényekre, filmvetítésekre is alkalmas lesz.

Programok


Képviselő-kereső

Találja meg az Ön képviselőjét. Kérjük adja meg, melyik utcában lakik:


Iskolai körzet-kereső

Találja meg az Önhöz tartozó iskolát. Kérjük adja meg, melyik utcában lakik:


Polgármester


Tisztelt Választópolgárok!
Kedves budafok-tétényiek!
 
2019. október 13-án vasárnap önkormányzati választást tartanak Magyarországon. A rendszerváltás óta nyolcadik alkalommal nyílik lehetőségünk arra, hogy megválasszuk Budapest főpolgármesterét, Budafok-Tétény polgármesterét, és döntsünk a helyi képviselő- testület összetételéről. Minden választás a demokrácia ünnepe, ahol a választópolgároknak lehetőségük adódik alakítani hazánk, benne településük sorsát és ezzel saját és gyermekeik jövőjét. Valamennyi szavazásra jogosult állampolgárt arra biztatok, vegyen részt a helyhatósági választásokon, és lelkiismerete, meggyőződése szerint szavazzon arra a pártra és egyéni jelöltre, amelyben és akiben a leginkább megbízik. Bízom a többség felelősségérzetében, abban, hogy mérlegre teszik az elmúlt öt év eredményeit, figyelembe veszik az előttünk álló lehetőségeket, és ennek tudatában hozzák meg az öt évre szóló döntésüket. Minél többen élünk alkotmányos jogunkkal, annál nagyobb mértékben érvényesül a választópolgárok akarata, annál nagyobb legitimitása lesz a következő képviselő-testületnek.
 
Találkozzunk október 13-án a szavazóhelyiségekben!
 

Karsay Ferenc

polgármester