Programok

Legfrissebb híreink

2016-05-01

Lovas tavaszköszöntő Budafok határában

Száz ifjú lovas vett részt a Történelmi Lovastúra Egyesület rendezvényén

2016-04-30

Beiratkoztak a kerületi elsősök

Hatszázhoz közelít a budafok-tétényi általános iskolákba jelentkező gyerekek száma

2016-04-30

Elballagtak a „vén diákok” Budafok-Tétényből

130 végzős gimnazista kapott ballagási ajándékot Budafok-Tétény Önkormányzatától

Polgármester


Anyák napja alkalmából szeretettel köszöntök minden budafok-tétényi édesanyát!

Minden hivatások legszebbike az anyaság. Az anyasággal járó felelősség, és az annak sokféleségében rejlő nehézség, ami miatt oly nagyra becsülünk minden édesanyát, aki életet ad egy gyermeknek és felneveli őt.

Lehetőségeinkhez mérten és a legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni a kerületi anyáknak. Büszkén mondhatom, hogy egyre több jó minőségű, biztonságos játszóterünk van, ahol gyermekeink önfeledten játszva fejlődhetnek. A játszóterek biztonsága mellett, a közlekedés biztonsága legalább olyan fontos az anyák és gyermekeik számára – legyen szó akár babakocsival való közlekedésről, vagy az utcán fel-alá szaladgáló kisgyermek felügyeletéről. Ezért közterületeink tervezésekor az egyik legfontosabb szempont az édesanyák és gyermekeik biztonsága.

Az óvodai és az iskolai étkeztetést folyamatosan monitorozzuk, törekszünk a minőség folyamatos javítására, hogy ezúton is biztosítani tudjuk gyermekeink egészséges fejődését.

Kerületünk jelszavához híven, miszerint “Mindenki fontos!”, a családok számára is sokszínű programlehetőségeket nyújt a Klauzál Ház. Nem kivétel ez alól a május másodikán startoló 42. Tavaszi Művészeti Fesztivál sem, ahova szeretettel hívok minden kerületi családot és polgárt, a minőségi szórakozás jegyében.

Továbbá minden édesanyát szeretettel várok május 1-én 11 órától a Klauzál Ház majálisán, ahol személyesen is szeretném kifejezni Önöknek tiszteletemet és átadni jókívánságaimat.

Karsay Ferenc
polgármester


 

Hírlevél feliratkozás


Képviselő-kereső

Találja meg az Ön képviselőjét. Kérjük adja meg, melyik utcában lakik:


Iskolai körzet-kereső

Találja meg az Önhöz tartozó iskolát. Kérjük adja meg, melyik utcában lakik: