keresett cimke:


Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2019-07-01

Ünnepség

A 95 éves Margitka néni köszöntése

Nagy Károlyné Margitka nénit köszöntötték az Anna utcai Szivárvány Idősek Klubjában.

2019-06-21

Ünnepség

90. születésnapját ünnepelte Munkácsy Károlyné

Munkácsy Károlyné Lujza nénit köszöntötték 90. születésnapja alkalmából.

2018-12-23

Ünnepség

Karácsonyi ünnepség a Szivárvány Idősek Klubjában

A XXII. kerületi Szociális Szolgálat Szivárvány Idősek Klubjában karácsonyi ünnepséget tartottak a szépkorúaknak. Idén a Leányka Tagóvoda Maci csoportja adott műsort, a Magyarországi Vietnámiak Egyesülete pedig ajándékokkal érkezett az idősekhez.

2018-12-13

Ünnepség

Karácsonyi ünnepség a nyugdíjas hivatali kollégák számára

December 11-én, a budafok-tétényi Városházán tartottak ünnepséget a már nyugdíjba vonult hivatali dolgozók számára.

2018-07-12

Ünnepség

Varázslatos hetven év

Nagyszabású születésnapi ünnepséggel lepték meg a Varázskastély Tagóvoda dolgozói a gyerekeket, a szülőket és az egykori óvodapedagógusokat június 15-én. Az óvoda nagycsoportos gyerkőcei vidám műsorral készültek, melyet a feldíszített udvaron adtak elő. A születésnapi tortát Karsay Ferenc polgármester vágta fel, amit a kicsik már nagyon vártak.

2018-07-04

Ünnepség

Semmelweis napi ünnepség a Városházán

Az önkormányzat idén is köszönetét fejezte ki az egészségügyben dolgozók fáradhatatlan munkájáért. Az ünnepség a Városháza dísztermében zajlott, ahol köszöntötték a Dr. Bálint Béla-díjjal kitüntetetteket.

2018-03-20

Ünnepség

Március 15-i ünnep óvodás szemmel

20 éve hagyomány már a Bartók Tagóvodában, hogy az összes óvodás elsétál Zámbelli Lajos emléktáblájához, ahol verseket és dalokat adnak elő.

2017-12-12

Ünnepség

Hagyományos nyugdíjas karácsonyi ünnepség a Városházán

Évről évre örömteli pillanat ez a találkozás a Városházán! Megtisztelő az egykori kollégák közül sokakat köszönteni itt a díszteremben advent idején, szinte nincs is olyan, akit személyesen ne ismernék – mondta rövid köszöntőjében Karsay Ferenc.

2017-10-18

Ünnepség

A színesdiplomás és pályakezdő pedagógusokat köszöntötték

Budafok-Tétényben hagyomány, hogy a pályakezdő és színesdiplomás pedagógusokat együtt köszöntik a kerület vezetői, ezzel is jelképezve a pedagógiai munka folyamatosságát. Október 17-én a Városháza Dísztermében köszöntötték őket.

2017-10-09

Ünnepség

Ünnep a szomszédban – hétvégi fesztivál budafok-tétényi részvétellel

Szomszédolás - Szabolcs Attila, országgyűlési képviselő, az esemény egyik fővédnöke és Németh Zsolt, az országgyűlés külügyi bizottságának elnöke a VI. Kelenvölgyi Ezerjó Fesztiválon

2017-09-29

Ünnepség

Ott leszel? - 22. Nagytététényi Szüreti Mulatság, szőlőáldással, látványos felvonulással!

A Nagytétényi Polgári Kör szeretettel vár minden kedves érdeklődőt az idei szüreti rendezvényére holnap, szeptember utolsó szombatján!

2017-06-30

Ünnepség

Az egészségügyben dolgozókat ünnepelték a Városházán

Az önkormányzat minden évben köszönetét fejezi ki azoknak, akiknek mindennapjait a gyógyítás és az egészségre nevelés tölti ki. A Semmelweis napi ünnepségen emlékérmet kaptak a nyugdíjba vonuló orvosok és védőnők, emléklapot vehettek át a címzetes főorvosok, és köszöntötték a dr. Bálint Béla-díj idei kitüntetettjeit.

2017-06-19

Ünnepség

Díjátadók az első alkalommal sorra kerülő Kerület Napján

Június 21-én hagyományteremtő jelleggel ünnepeljük meg Budafok-Tétényt. A nyüzsgő piactéri forgatagon kívül ünnepélyes eseményekre is sor kerül, hiszen színvonalas programok keretében több díjat is átadnak a Klauzál Házban. Belépők korlátozott számban igényelhetők.

2017-06-12

Ünnepség

Nemzeti Összetartozás Napja ünnepséget tartottak a nagytétényi Országzászlónál - Videóval frissítve!

Az önkormányzat által szervezett esemény díszvendége, főszónoka Gál Kinga, az Európai Néppárt erdélyi származású alelnöke volt.

2017-06-07

Ünnepség

Nemzeti Összetartozás Napja a Donát-hegyen

A Baross Gábor Telepi Polgári Kör június 6-án emlékezett a trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára. A 2013-ban felállított emlékműnél Monostoriné Szeleczky Gabriella mondott beszédet.

2017-06-01

Ünnepség

NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJA – pénteken 16 órakor az Országzászlónál

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata tisztelettel meghívja a kerület lakosságát a Nemzeti Összetartozás Napja ünnepségre. Díszvendég: Gál Kinga, az Európai Néppárt alelnöke.

2016-12-02

Ünnepség

Fogyatékkal Élők Napja

Ünnepi műsort tartottak a Cziffra Művelődési Központban

Találat az oldalak között

Találat a dokumentumok között