keresett cimke:


Találat a programok között
Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2021-07-09

Elismerés

Rendhagyó Díszpolgár Találkozó

Egy év kihagyással idén újra megrendezték a hagyományos Díszpolgár Találkozót, ezúttal a Lics Pincészet pákozdi szőlőbirtokán. Az eseményen köszöntötték a 2020-as és a 2021-es év díszpolgárát, Hollerung Gábort és Bakos Miklóst.

2021-05-03

Elismerés

Köszönet a kerületi rendőröknek - Videóval frissítve!

Polgármesteri kitüntetésben részesült a BRFK XXII. kerületi Rendőrkapitánysága r. zászlósa valamint a a BRFK XXII. kerületi Rendőrkapitánysága r. törzsőrmestere.

2021-04-19

Elismerés

XXII. kerületi diák nyerte meg Magyarország legnépszerűbb pénzügyi versenyét - Videóval frissítve!

Budafok-Tétény Kempelen Farkas Gimnáziumának diákja lett az idei év pénzügyekben legtájékozottabb középiskolása. A Pénzügyminisztérium által szervezett és többek között a Pénziránytű Alapítvány támogatásával megvalósuló ZsetON – Hangolódj a pénzügyekre országos versenyen több mint 50.000 fiatal mérhette össze pénzügyi tudását.

2021-03-19

Elismerés

Kerületi művészek kitüntetése

Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából miniszteri művészeti kitüntetéseket ítélt oda. A Karthago együttes és Fabók Mariann, a Fabók Mancsi Bábszínháza alapítója is elismerésben részesült.

2021-02-28

Elismerés

Budafok-Tétény díszpolgára Hit pajzsa díjban részesült

Az idén 20 éves Parma fidei-Hit pajzsa kitüntetést azoknak az élő egyházi személyeknek ítélik oda, akik a kommunista diktatúra alatt is hűségesek maradtak hitükhöz, magyarságukhoz. A kitüntetést idén hat pálos szerzetes vehette át, köztük kerületünk 2017-ben megválasztott díszpolgára is, Udvarnoky László István.

2020-12-15

Elismerés

Megbecsülés a hivatali dolgozóknak

A nehéz év a Polgármesteri Hivatal dolgozóit is új feladatok elé állította, akik a megváltozott körülmények között mutatott helytállásukért jutalomban részesültek.

2020-12-15

Elismerés

Ajándék az iskolai dolgozóknak

December 14-én a kerület vezetői adták át a hagyományos év végi jutalmakat a köznevelési intézményekben dolgozók számára.

2020-12-07

Elismerés

Jutalom az intézményi dolgozóknak

Budafok-Tétény önkormányzata elismerése jeléül jutalmazta a kerületi intézményekben kiemelkedő munkát végző dolgozókat, valamint felnőtt sporteszközöket adott át a Fogyatékkal élők napja alkalmából a Napraforgó Fogyatékos Klubban.

2020-11-27

Elismerés

Rendkívüli körülmények, rendkívüli feladatok

Egész évben értünk dolgoztak - elismerés a közszolgáknak

2020-11-13

Elismerés

Idén sem maradt el a színesdiplomás és a pályakezdő pedagógusok köszöntése - Frissítve!

Budafok-Tétényben hagyománnyá vált, hogy a Városházán tartott ünnepség keretén belül köszöntik az 50, 60, 65 és 70 éve végzett és a pályakezdő kerületi pedagógusokat, a járványveszélyre való tekintettel idén azonban rendhagyó módon mondtak köszönetet.

2020-11-13

Elismerés

Szociális Munka Napja

Budafok-Tétényben hagyomány, hogy a Szociális Munka Napja alkalmából köszönti az önkormányzat a szociális ágazatban tevékenykedő valamennyi dolgozót. A koronavírus-járványra való tekintettel a szokásos ünnepség helyett idén kerületünk vezetői egyesével látogatták meg a szociális intézményeket és köszöntötték az ott dolgozókat.

2020-10-15

Elismerés

Újabb díjat nyertünk: Idősbarát Önkormányzat lettünk

Budafok-Tétény önkormányzata Idősbarát Önkormányzat Díjban részesül a pályázatban bemutatott idősbarát intézkedései, jó gyakorlatai alapján.

2020-09-07

Elismerés

Átadták a kerületi díjakat

Az önkormányzat idén is díjazta azokat a kerületieket, akik kiemelkedőt alkottak Budafok-Tétényben. 2020-ban Hollerung Gábor lett kerületünk díszpolgára.

2020-06-29

Elismerés

Tizenkét ifjú tehetség részesült elismerésben

Az Artér Művészeti Egyesület és Budafok-Tétény Önkormányzata 2020-ban is meghirdette a „Budafok-Tétény Ifjú Tehetségei" IV. regionális képzőművészeti rajzpályázatát. Az Otthon, édes otthon címmel meghirdetett pályázat díjátadó ünnepségét a Városházán rendezték meg.

2020-03-05

Elismerés

Kerületi védőnő részesült elismerésben

Dr. Lenténé Győri Anikó, a budafok-tétényi Védőnői Szolgálat munkatársa részesült elismerésben a Polgári Védelem Világnapja alkalmából.

2020-02-18

Elismerés

Különdíjas a Rózsakerti iskola konyhájának csapata - Videóval frissítve!

A Reformátor Culina csapata hét különdíjat is bezsebelhetett a Közétkeztetési Szakácsverseny országos döntőjén.

2019-11-25

Elismerés

A szociális ágazatban dolgozókat köszöntötték - Videóval frissítve!

Kerületünkben már hagyománnyá vált, hogy minden évben a Szociális Munka Napja alkalmából rendezett ünnepségen köszönti önkormányzatunk a szociális ágazatban tevékenykedő valamennyi dolgozót és a „Katona Péter-díjban” részesülteket.

2019-11-08

Elismerés

Dicséretben részesült Budafok-Tétény önkormányzata

A „Köztérmegújítási Nívódíj 2019" pályázat keretein belül részesítették dicséretben Budafok-Tétény önkormányzatát a Szent István tér komplex megújításáért.

2019-10-01

Elismerés

Kerületért díjban részesült Majzik Klára

A kerületért végzett munkájáért és az ’56-os forradalom és szabadságharc emlékének, eszmeiségének ápolásáért ’Kerületért’ emlékérmet vehetett át Németh Árpádné Majzik Klára. A díjat Karsay Ferenc polgármester adta át szeptember 20-án.

2019-08-03

Elismerés

25 éves a Budafok Big Band

Puskás Csabával, az idén 25 éves Budafok Big Band művészeti vezetőjével beszélgettünk.

2019-08-02

Elismerés

Katona Péter-díjat kapott Fenyvesiné Peszneker Erika

Portré Fenyvesiné Peszneker Erikáról, a Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ esetmenedzseréről, aki Katona Péter-díjat vehetett át június 21-én, a Kerület Napján.

2019-08-02

Elismerés

Munkácsy Károly-díjat kapott Zimonyi Barna

Portré Zimonyi Barnáról, a Kempelen Farkas Gimnázium tanulójáról, aki Munkácsy Károly-díjat vehetett át június 21-én, a Kerület Napján.

2019-08-01

Elismerés

Záborszky Nándor-díjat kapott Kocsis Zoltán tűzoltó főtörzsőrmester

Portré Kocsis Zoltán tűzoltó főtörzsőrmesterről, aki Záborszky Nándor-díjat vehetett át június 21-én, a Kerület Napján.

2019-07-31

Elismerés

Bárczy István-díjat kapott Sinkovicsné Király Angéla

Sinkovicsné Király Angélával, az Egyesített Óvoda szakmai óvodavezető-helyettesével beszélgettünk, aki Bárczy István-díjban részesült.

2019-07-02

Elismerés

Köszöntötték az egészségügyi dolgozókat - Videóval frissítve!

A hagyományokhoz hűen Semmelweis Ignác születésnapján köszöntötték azokat a dolgozókat, akik a kerületi egészségügyben dolgoznak. Az ünnepség a Városháza dísztermében zajlott, ahol gratuláltak a Kerület Napján Dr. Bálint Béla-díjjal kitüntetetteknek is.

2019-06-20

Elismerés

Miniszteri elismerő oklevelet kapott önkormányzatunk

Az oklevelet Szepesfalvy Anna alpolgármester és Csonka Renáta projektmenedzser a Belügyminisztériumban tartott átadási ünnepségen vette át. A díjakat Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, valamint Michl József tatai polgármester, a kitüntetés szakmai kuratóriumának elnöke adta át.

2019-06-07

Elismerés

Kerületi pedagógusok részesültek fővárosi elismerésben

Bencze Péter, a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium intézményvezetője, valamint Sinkovicsné Király Angéla, a Kerületi Egyesített Óvoda szakmai óvodavezető-helyettese is Bárczy István-díjban részesült, melyet Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettes adott át.

2019-06-06

Elismerés

Környezetvédelmi díjat kapott Baloghné Végvári Ágnes

Környezetünkért Emlékplakettben részesült Baloghné Végvári Ágnes, kerületünk nemrég nyugdíjba vonult környezetvédelmi referense. A díjat Dr. Nagy István agrárminisztertől vehette át.

2019-04-02

Elismerés

Nyugdíjba vonul Horváthné Fűkő Zsuzsanna

A márciusi testületi ülésen köszönték meg a kerületi Egyesített Óvoda vezetőjének, Horváthné Fűkő Zsuzsannának a munkáját a képviselők, aki 44 Budafok-Tétényben eltöltött év után vonul nyugdíjba.

2018-12-15

Elismerés

A hónap művésze - Micheller Myrtill

November hónap művészével, Micheller Myrtill jazzénekesnővel beszélgettünk.

2018-11-22

Elismerés

Virágos Magyarország 2018 – díjazták Budafok-Tétényt

A 25 éves országos környezetszépítő verseny díjait november 16-án adták át Nagykőrösön. Kerületünk Budapest Főváros Különdíját vehette át.

2018-11-21

Elismerés

Elismeréseket adott át a főpolgármester a Főváros napján

A Budafoki MTE tiszteletbeli elnökét, Jakab Jánost és a Három királyfi, három királylány mozgalom vezetőjét, Skrabski Fruzsinát is díjazták.

2018-10-31

Elismerés

Hazáért Érdemkereszt elismerésben részesült kerületünk alpolgármestere

A Politikai Foglyok Országos Szövetségének kitüntetését, a Hazáért Érdemkeresztet vehette át Szepesfalvy Anna, Budafok-Tétény alpolgármestere.

2018-10-26

Elismerés

Elismerés a Budafoki Szomszédok Piacának

A városképhez illeszkedő piac, valamint a hozzá kapcsolódó közösségi tér kialakításáért Pro Architectura díjjal ismerték el az Avant-Garde Építész Stúdió Kft. munkáját. A díjat szerdán adták át az Országházban.

2018-08-22

Elismerés

Állami kitüntetésekben részesültek kerületi művészek

Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át augusztus 20. alkalmából Berán Gábor, a Budafoki Dohnányi Zenekar koncertmestere és Lázár Csaba színművész.

2018-08-09

Elismerés

Záborszky Nándor-díjat kapott Zsoldos László

Portré Zsoldos László rendőr főtörzsőrmesterről, aki Záborszky Nándor-díjat vehetett át június 21-én, a Kerület Napján.

2018-08-05

Elismerés

László Istvánnét választották Budafok-Tétény díszpolgárának 2018-ban

Portré László Istvánnéról, a Nagytétényi Polgári Kör elnökéről, aki 2018-ban a Budapest XXII. kerület – Budafok, Budatétény, Nagytétény, Baross Gábor-telep díszpolgára címet kapta.

2018-08-03

Elismerés

Szabó Gyula-díjat kapott Kutasné Bálint Katalin

Portré Kutasné Bálint Katalin kézi szövő, népi iparművészről, aki Szabó Gyula-díjat vehetett át június 21-én, a Kerület Napján.

2018-07-21

Elismerés

Dr. Bálint Béla-díjat kapott Tettinger Zsuzsanna védőnő

Portré Tettinger Zsuzsanna területi védőnőről, aki Dr. Bálint Béla-díjban részesült június 21-én, a Kerület Napján.

2018-06-26

Elismerés

Kerület Napja - díjátadó gála a Klauzál Házban

Második alkalommal rendezték meg a Kerület Napját, ez alkalomból díjakat adtak át azoknak, akik életükkel és munkásságukkal kiemelkedőt alkotnak Budafok-Tétényben.

2018-06-12

Elismerés

Kerületi pedagógusokat díjazott a főváros

Brauner Gusztávné, a XXII. kerületi Egyesített Óvoda általános intézményvezető-helyettese, valamint Molnárné Kondrát Mariann, a Baross iskola tanítónője is Bárczy István-díjban részesült, melyet június 6-án a Főpolgármesteri Hivatalban vehettek át.

2018-05-31

Elismerés

Ünnepelt a Nádasdy Iskola

A Budafok-Tétényi Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti Iskola és Általános Iskola a képzőművészeti tanszakakok kiállításával és gálahangversennyel ünnepelte meg a Magyar Örökség-díj elnyerését május 24-én.

2018-03-27

Elismerés

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott Zsirai László

Zsirai László író, költő, publicista, irodalmi szerkesztő Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült.

2018-03-26

Elismerés

Magyar Örökség díjas a Nádasdy iskola

A március 24-én 90. alkalommal megtartott Magyar Örökség-díj átadóján a budafok-tétényi Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti és Általános Iskola is elismerésben részesült. A díjat a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében vehették át az iskola képviselői.

2018-02-05

Elismerés

A Budafóka SE úszóit díjazták

A Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az utanpotlassport.hu által alapított A hónap műhelye díjat a Budafóka XXII. SE úszói nyerték el kiváló decemberi teljesítményük elismeréseként.

2017-12-04

Elismerés

Két budafoki díjazott az idei Príma Primissima Gálán - GRATULÁLUNK!

Serfőző László vállalkozó és Nemes Anikó, a Vállalkozók Országos Szövetségének Dél-budai irodavezetője is rangos elismerésbe részesült a pénteki díjátadó ünnepségen a MÜPA-ban.

2017-11-27

Elismerés

A szociális ágazatban dolgozókat köszöntötték a Városházán - Videóval frissítve!

Budafok-Tétényben már hagyomány, hogy a szociális munka napja alkalmából köszöntik a segítő tevékenységet végzőket a kerület vezetői. November 14-én táncos műsorral és állófogadással fejezték ki nagyrabecsülésüket.

2017-10-21

Elismerés

Honvédségi elismerés október 23. alkalmából

A Honvédelemért Kitüntető Cím I. Fokozatát kapta a honvédelmi minisztertől Szabolcs Attila, Dél-Buda országgyűlési képviselője.

2017-10-03

Elismerés

A budafok-tétényi Antal Mátyás karmester Prima Primissima jelölt! GRATULÁLUNK!

Szeptember 30-án elindult a szavazás és november 29-ig lehet SMS-t küldeni! Szavazzunk rá minél többen, hogy megkapja a díjat! A díjátadó ünnepség december 1-én lesz a Müpában.

2017-08-18

Elismerés

Magas állami kitüntetés kerületünk művész-pedagógusának, Nagy Zsoltnak

Kimagasló tevékenysége elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült. GRATULÁLUNK!

Találat az oldalak között

Találat a dokumentumok között