keresett cimke:


Találat a programok között
Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2020-03-03

Köszöntés

Virág ezer szó helyett

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta minden év március 8-án tartanak. Magyarországon először 1948-ban köszöntötték virággal a hölgyeket. A Nagytétényi Nyugdíjas Klubban is régi hagyománya van már a nőnapi köszöntésnek, idén március 2-án Karsay Ferenc polgármester tulipánnal mondott köszönetet a szépkorú hölgyeknek a Szelmann Házban.

2018-11-19

Köszöntés

Szociális Munka Napja a Városházán

Budafok-Tétény vezetői idén is köszönetüket fejezték ki a szociális ágazatban dolgozóknak. Az ünnepségen a humánellátásban dolgozók folytatódó önkormányzati bérkiegészítéséről is szó volt, valamint köszöntötték a Katona Péter-díjban részesülteket is.

2018-10-30

Köszöntés

Köszöntötték a színesdiplomás és pályakezdő pedagógusokat

Kerületi hagyomány, hogy Budafok-Tétény vezetői együtt köszöntik a pályakezdő és színesdiplomás pedagógusokat, ezzel is kifejezve a pedagógiai munka fontosságát. Október 25-én az ő munkájukat méltatták a Városházán.

2018-10-03

Köszöntés

Idősek napja a Klauzál Házban

Az önkormányzat idősek napja alkalmából köszöntötte a kerületi szépkorúakat a Klauzál Házban. A rendezvényen Karsay Ferenc polgármester és Szepesfalvy Anna alpolgármester is részt vett.

2017-08-15

Köszöntés

Isten éltesse a 85 esztendős Dávid Gézát!

Hétfőn ünnepelte 85. születésnapját a kerületünkben élő, közismert és nemrég visszavonult mesteredző, a Lágymányosi Spari kajak-kenu szakosztályának alapítója. Géza bácsira sokan büszkék itt Budafok-Tétényben is!

2017-05-07

Köszöntés

Isten éltessen minden édesanyát!

A Fiatal Családok Klubjának Egyesülete anyák napjára készült kisvideója.

2016-11-29

Köszöntés

Új minőségben, új szerepben a polgármester

Hétfő óta nagypapa lett Karsay Ferenc, megszületett első unokája, Hanga.

Találat az oldalak között

Találat a dokumentumok között