keresett cimke:


Találat a programok között
Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2019-11-20

Közösségre kapcsolva

Félidőben a részvételi költségvetés Budafok-Tétényben

Még december 16-ig lehet beküldeni projektjavaslatot

2019-10-21

Közösségre kapcsolva

Elstartolt a részvételi költségvetés Budafok-Tétényben

Megkezdődött a budafok-tétényi részvételi költségvetés projektbenyújtási időszaka. December 16-ig várják azokat az ötleteket, amelyekkel a helyiek javítanák a közösségi életet, fejlesztenék a kerületet.

2019-10-07

Közösségre kapcsolva

Közösségre kapcsolva

Új kezdeményezés indul a kerületben. A részvételi költségvetés keretében Budafok-Tétény lakosai maguk tehetnek javaslatot arra, hogy milyen fejlesztések, közösségi programok induljanak a kerületben - jelentette be a kerület polgármestere Budafok-Tétényben, a Piactéren.

2017-09-13

Közösségi tervezés

Tervezzük együtt a Duna-parti sétányt és szabadidőparkot

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata megújítja a Hajó utca – Duna-parti sétányt és környezetét, sport- és szabadidőpark létrehozásával. Szeretne-e szabadtéri filmvetítéseket vagy bográcsozó helyet? Milyen játszóeszközöket látna szívesen? Szeptember 24-éig várjuk véleményét a cikkben található kérdőíven.

2017-09-05

Közösségi tervezés

Társadalmi egyeztetés a megújuló Budafok belvárosról

Budafok belváros megújul, központi terei és Duna-partja nagy változás előtt állnak. Az önkormányzat szeretné, ha a tervezésnek az itt lakók is részesei lennének. Mondja el Ön is, milyennek szeretné látni megújuló tereinket és a Duna-partot! Az önkormányzat szeptember 24-éig várja a véleményeket.

Találat az oldalak között

Találat a dokumentumok között