Ugrás a tartalomra

31. Futafokról az ATV-ben a polgármester és kerületünk olimpikon hosszútávfutója

2016. szeptember 29. csütörtök
Sportos kerület Budafok-Tétény, ez az egyik alapvető üzenete a Futafoknak is, itt nem az a fontos, hogy ki ér be elsőnek hanem az, hogy mindenki jól érezze magát - mondta Karsay Ferenc polgármester az ATV stúdióvendégeként.
31. Futafokról az ATV-ben a polgármester és kerületünk olimpikon hosszútávfutója

Testnevelő tanárként úgy véli, ez egy közösségépítő rendezvény, "összkerületi csapatépítés" már évtizedek óta, ahol a kerület jelszava érvényesül, azaz mindenki fontos. Évről évre a jótékonykodás is része a Futafoknak, idén is lesz Jótékonysági futam, a kerületi vállalkozások által felajánlott nevezési díjakból pedig újraélesztési képzéshez szükséges demonstrációs babát vásárolnak a kerületi Védőnői Szolgálatnak - mondta Karsay Ferenc.

Csere Gáspár budafok-tétényi olimpikon, hosszútávfutó úgy fogalmazott: mérföldkő volt az életében a Futafok, többször is nyert itt futamot és az itt szerzett élmények döntően befolyásolták őt abban, hogy az élsportot választotta, tette hozzá budafok-tétény olimpikonja. Karsay Ferenc a stúdióban adta át Csere "Gazsi" névre szóló személyes rajtszámát, amellyel meginvitálta egy jelképes futásra a szombati Futafokon.

Részletek itt.