Ugrás a tartalomra

A Budafoki Dohnányi Zenekar tagjaiból álló formációkkal vár a júniusi Pincejárat

2018. május 19. szombat
Újra látogatható a megújult Barlanglakás Emlékmúzeum is Budapest Bornegyedében.
A Budafoki Dohnányi Zenekar tagjaiból álló formációkkal vár a júniusi Pincejárat

A június 2-ai Pincejáraton az idén 25 éves Budafoki Dohnányi Zenekar tagjaiból álló formációk biztosítják a minőségi zenét és a felhőtlen kikapcsolódást. Fellép a Swing a la Django a Törley Pezsgőmanufaktúrában, a Mynk Kvartett a Magdolna Borklubban, a Budafok Kürt Kvartett a Katona Borházban, a BDZ Klarinét Kvartett pedig a Lics Pincében fog koncertezni.

A kellemes dallamok mellől a finom falatok sem hiányozhatnak: a Borváros történelmi gasztrosétára invitál mindenkit Királyi lakomák címmel 16 órától. Révész József volt parlamenti chef, világbajnoki ezüstérmes mesterszakács mesél azon államfők díszvacsoráiról, akiket a Parlamentben 1990-2003 között vendégül látott. A Lics Pincében a jó borok mellé Majecsko (Maya Wanot), lengyel származású budafoki cukrász készít házi süteményeket, kézműves kávét és különleges nassolni valókat.

A Borköltők Társasága Pinceétterem 19 órától BBQ menüvel (ropogós csirkeszárnnyal és sült oldalassal) várja a hagyományos Pincekvíz programra érkezőket. Előzetes asztalfoglalás szükséges a limitált férőhelyek miatt!

A Pincejárat buszok minden hónap első szombatján közlekednek a belváros és a budafoki helyszínek között: június 2-án félóránként indulnak a Blaha Lujza térről 13.30 és 20.30 között körjáratként a könnyebb mozgás érdekében, érintve a Ferenciek tere (Buddha Bár) és a Szent Gellért tér megállókat is. A napijegy ára online, előre megváltva továbbra is 1000 Ft, amely a korlátlan számú utazás mellett további kedvezményekre is jogosít az egyes helyszíneken. A kedvezményekre a XXII. kerületi lakcímkártyával rendelkezők is jogosultak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Jegyvásárlás és további információ: www.pincejarat.hu

A részletes program elérhető itt. 

A Budafoki Dohnányi Zenekar tagjaiból álló formációkkal vár a júniusi Pincejárat

Fotó: Kocsis Zoltán