Ugrás a tartalomra

A kerületi időseket ünnepeltük - Videóval frissítve!

2019. október 04. péntek
Az önkormányzat az Idősek Világnapja alkalmából tartott ünnepséget a Klauzál Házban október 1-én. Idén a Budapesti Operettszínház művészei készültek színvonalas műsorral számukra.
A kerületi időseket ünnepeltük - Videóval frissítve!

Az ünnepséget Szepesfalvy Anna alpolgármester nyitotta meg, aki köszöntötte a résztvevőket, Karsay Ferenc polgármestert, Molnár Gyula országgyűlési képviselőt, Zugmann Péter alpolgármestert, valamint a kerületi intézmények vezetőit. Beszédében az időseket méltatta, majd kiemelte, ők azok, akik akár a civilszervezetekben, akár a szociális szolgálat idősklubjaiban lévő közösségeket is életben tartják, akik saját családjuk mellett önzetlenül gondoskodnak másokról is.

Beszéde után a Budapesti Operettszínház művészei — Lévai Enikő, György-Rózsa Sándor, Faragó Alexandra és Dénes Viktor — Mihalics János zongorakíséretében adtak szórakoztató műsort. A társulat tagjai Kálmán Imre, Huszka Jenő, Kacsóh Pongrác és Lehár Ferenc műveiből készült válogatással léptek színpadra.

Előadásuk után Budafok-Tétény vezetői ajándékozták meg a vendégeket, majd a Mészáros Csaba kamarateremben vendégelték meg őket.

Fotó: Horváth Tamás