Ugrás a tartalomra

A lakosság türelmét kéri az FKF Nonprofit Zrt.

2016. április 12. kedd
Az FKF várhatóan csak májusban tudja megkezdeni az új, biológiailag lebomló 100 literes zöldhulladék-gyűjtő zsákok értékesítését az önkormányzatok számára.
A lakosság türelmét kéri az FKF Nonprofit Zrt.

Az FKF Nonprofit Zrt. tájékoztatása alapján az új, biológiailag lebomló 100 literes zöldhulladék-gyűjtő zsák értékesítését  áprilisban még nem tudják megkezdeni az önkormányzatok számára. Ennek oka, hogy az új jogszabály által előírt biológiai úton lebomló anyagból történő gyártási idő - új anyagról, új technológiáról lévén szó - megnövekedett, a gyártói kapacitás nem tudja teljes mértékben fedezni a felmerült igényeket.

Az FKF mindent megtesz azért, hogy május hónapban ki tudja szolgálni - még ha csak limitált mennyiségben is - azönkormányzatokat. Az addig a rendelkezésre álló zsákokat a vásárlók az FKF ügyfélszolgálatán (IX. Ecseri út 8-12.) és társaság hulladékudvaraiban tudják megvásárolni. Erről részletesebb tájékoztatót a www.fkf.hu oldalon olvashatnak.

Az új zsákok szavatossága anyagukból adódóan rövidebb, ezért a megvásárlás után mielőbb használják fel őket, illetve ne vásároljanak indokolatlanul nagyobb mennyiséget!

Az FKF Nonprofit Zrt. köszöni a lakosság türelmét és megértését!