Ugrás a tartalomra

A Promontor TV műsorajánlója

2015. szeptember 22. kedd
www.promontortv.hu
A Promontor TV műsorajánlója

Szeptember 23-30. Változó című magazinműsor
A fél órás magazinműsorunkban a következő témákkal készülünk: sport börze a Kolonics György Általános Iskola és Köznevelési Sportiskolában, terménybemutató a Budafoki Kertbarát Körnél, újdonságok az idei Budafoki Pezsgő és Borfesztiválon.

Szeptember 24-október 1. Produkció című műsor
A hónap művészével, Pállay József festőművésszel műtermében beszélgettünk.
"Menni vagy maradni?" Levegőszínházi játék a kivándorlásról, elindulásról, maradásról.
Lélegzetelállító tánc-cirkusz-színházi produkció egy 10m magas vasszerkezeten az Art Quarter Budapest épületénél.

Szeptember 25-október 2. Napóra című magazinműsor
Egy órás hírműsorunkban többek között az alábbi témákkal készülünk: 90 éves a Baross Gábor Általános Iskola, lakossági fórum a József Attila lakótelep köztereinek megújításáról, megnyílt a Bibliai játszótér a Péter Pál Kápolna szomszédságában, a jóga igazi értelme, általános iskolások mérték össze focitudásukat az idei XIII. Szent Mihály kupán.

Szeptember 29-október 6. Kalendárium című magazinműsor
Divatos diéták hatásai - fehérje, szénhidrát, vércsoport diéta. Használnak és egészségesek vagy inkább ártunk velük? Tímár Ágnes dietetikussal beszélgetünk. Anyatej vagy tápszer? A Babakuckóban gyakorló anyukákkal és védőnővel próbálunk utánajárni, hogy melyik egészségesebb gyermekünknek. Őszi szüreti finomságok. Különleges ételeket készítünk szőlőből. 

Szeptember 30-október 7. Változó című magazinműsor
A fél órás magazinműsorunkban a következő témákkal készülünk: 15 éves a Tropicárium, bemutatkozik a Muriel együttes, Csörömpölők szórakoztatták a gyerekeket a 26. Budafoki Pezsgő és Borfesztiválon.

Október 1-8. Produkció című műsor
A 26. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál nyitókoncertjén elhangzott Muszorgszkij Egy kiállítás képei című ismert műve, melyet Cakó Ferenc homokanimációi keltettek életre.

Október 2-9. Napóra című magazinműsor
Egyórás hírműsorunkban többek között az alábbi témákkal készülünk: anyatejes világnap, új edzőterem nyílt a József Attila lakótelepen, foltvarrók találkozója a Klauzál Házban, szüreti mulatság Nagytétényben, Szent Mihály napi vásár a Herman Ottó Általános Iskola udvarán.

Október 6-13.  Kalendárium című magazinműsor

Nevelőszülő szeretnék lenni! - Milyen feltételeknek kell megfelelnünk ha hivatásos nevelőszülők lennénk? A Nevelőszülői Szolgálat szakértőit kérdezzük a gyakorlati tudnivalókról. Kézműves fejlesztés gyermekeknek! A Klauzál Ház programajánlója. Itt van az ősz! Hogyan ápoljuk házi kedvencünket? Dr. Thuróczy Julianna állatorvos nézőink kérdéseire válaszol.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!