Ugrás a tartalomra

A Promontor TV műsorajánlója augusztus 5-25-ig

2015. július 27. hétfő
Online adás a www.promontortv.hu oldalon
A Promontor TV műsorajánlója augusztus 5-25-ig

Augusztus 5-12. Változó című magazinműsor

A fél órás magazinműsorunkban a 41. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál eseményeit elevenítjük fel. Május 23-án a Cziffra Házban a Szamárfül Projekt: "Brub-egy zokni, aminek párja nincs" című interaktív zenés bábelőadását nézhették meg a gyerekek, most ennek az első része következik.
 

Augusztus 6-13. Produkció című magazinműsor

Kultúrcsavargások - Zebegény. Az Erdős Renée-emlékház. Lajkó Félix muzsikál az Állatkertben Máté Bence természetfotós fotográfiáira.

Augusztus 7-14.  Napóra című magazinműsor

Egy órás hírműsorunkban többek között az alábbi témákkal készülünk: új tagóvoda-vezetője van a Csicsergő Tagóvodának, a kutyaterápia jótékony hatásai, II. Jam Fesztivál a Klauzál Házban, Pintér Lászlóné védőnő kapta idén az "Egészségügyért" díjat. 

Augusztus 11-18.  Kalendárium című magazinműsor

A beszoktatást már nyáron érdemes elkezdeni! Hogyan segíthetünk gyermekünknek az óvodai bölcsőde megkezdése előtt leküzdeni a félelmeket? Király Anikóval a Ficserke Családi Központ vezetőjével keressük a válaszokat.  Dr. Thuróczy Julianna állatorvossal házi kedvenceink ivartalanításáról beszélgetünk. Milyen lehetőségek vannak és milyen korban érdemes elvégeztetni az eljárást? A fahéj és a cassia tea közti összefüggésről és fahéjas teakülönlegességekről beszélgetünk Olekszik Dorottya teaszakértővel.


Augusztus 12-19. Változó című magazinműsor

A fél órás magazinműsorunkban a 41. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál eseményeit elevenítjük fel. Május 23-án a Cziffra Házban a Szamárfül Projekt: "Brub-egy zokni, aminek párja nincs" című interaktív zenés bábelőadását nézhették meg a gyerekek, most ennek a második része következik.

Augusztus 14-21. Napóra című magazinműsor

Egyórás hírműsorunkban többek között az alábbi témákkal készülünk: rendőrségi hírek, a Kanga Alapítvány gyógyító tevékenységének bemutatása, igazgatóválasztás előtt áll a Budai Nagy Antal Gimnázium, új tagóvoda-vezetője van a Csemetekert Tagóvodának.

Augusztus 18-25.  Kalendárium című magazinműsor

A Kalendáriumban Bogár Zsuzsa tanácsadó pszichológus segítségével arról beszélgetünk, hogy létezik-e nyár végi, őszi depresszió. Évelő növények gondozásáról és a különböző virágfajtákról Gáfor Gergő kertészmérnököt kérdezzük. Könnyed nyári saláták elkészítésében segít Drégelyi Endre mesterszakács.


A műsorváltozás jogát fenntartjuk!