Ugrás a tartalomra

A rend őrei is ajándékokkal lepték meg a kerületi rászoruló gyermekeket

2015. december 18. péntek
A hagyományoknak megfelelően idén is karácsonyi ajándékokat kaptak a kerületi rászoruló családok gyermekei a budafok-tétényi rendőröktől.
A rend őrei is ajándékokkal lepték meg a kerületi rászoruló gyermekeket

A sokéves hagyományt folytatva a rendőr kollégák egyéni adományai is belekerültek azokba a díszesen csomagolt dobozokba, amelyeket ma átadhattunk itt a Gyermekjóléti Központ és Családsegítő Szolgálat nagytétényi úti irodájában - nyilatkozta a budafokteteny.hu-nak a mai, december 18-i eseményen Dr. Bató András r. alezredes. Reméljük, hogy sikerül hozzájárulnunk az ünnep öröméhez - tette hozzá a kerületi kapitányságvezető.

Az ajándékokat hamarosan eljuttatják a címzettekhez, a gyerekek nevében is köszönjük az önzetlen segítséget - fogalmazott az önkormányzat honlapjának adott interjúban az intézmény szakmai vezetője, Juhászné Csuka Csilla.

A XXII. kerületi Gyermekjóléti Központ és Családsegítő Szolgálat szakmai vezetőjével, Juhászné Csuka Csillával és a XXII.kerületi rendőrfőkapitánnyal, Dr. Bató András r. alezredessel készült beszélgetést itt hallgathatják meg.